This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ennél a japán tévéműsornál tényleg nincsen undorítóbb

Két lány kétségbeesetten próbál belefújni egy kabócát a másik szájába egy csövön keresztül. Én nem bírtam végignézni, akik igen, azok szerint az egyik csalt!

Advertisement

Azt régóta tudni, hogy a japán valóságshow-k a tévézés legalját jelentik, de ez tényleg mindent visz. Az AKBingo című műsorban egy helyi lánycsapat, az AKB48 tagjai alázzák meg magukat rendszeresen a hírnév kedvéért, de lehet, hogy a fenti jelenet alatt megbánták ezt a könnyelmű döntést.

Itt ugyanis egy (többek szerint fallikus) átlátszó csőbe helyezett óriási kabócát kellett belefújni az ellenfél szájába. (A vesztesnek végül igen, meg is kellett ennie a kifejlett rovart.) Viszont a Jezebel kommentelői nem voltak olyan nyámnyilák, mint én, és rendesen végignézték a videót, amiből kiderült, hogy az egyik lány csalt, hiszen a fogait pajzsként használva nem engedte, hogy a szájába jusson az a rusnya dög. Mondjuk én is inkább lennék szemét csaló, mint enném meg, az igaz.

Advertisement

(via Jezebel)

Share This Story

Get our newsletter