This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ennek vége van

Nagyon szép szerintem ez a videó, szinte megható. Azt látni rajta, ahogy a Slovan Bratislava játékosai elbúcsúznak a szurkolóiktól a KHL-szezon utolsó meccsén. Ezt azért nagy szám most, mert a pozsonyiak jövőre már nem játszanak majd ebben a szuperbajnokságban.

Advertisement

Nincs pénz, az oroszok nem adnak, a szlovákoknak pedig nincs annyi, amennyi kéne.

Szomorú dolog ez, nekik pláne, de nekem dettó, jó volt oda meccsre menni néha. Ebben a szezonban sajnos csak egyszer fért bele, akkor is kikaptunk a Szocsitól. És milyen szuper az a csarnok és milyen klassz a hangulat! Az idén már egyáltalán nem volt jó a csapat, utolsó lett a konferenciájában, mégis mindig vagy teljesen, vagy majdnem telt ház volt.

Advertisement

Hogy ezután mi lesz, még nem tudni, az sem kizárt, hogy az EBEL-ben köt ki a Slovan – ahol a Fehérvár is tolja –, ők maguk a legszívesebben a csehekhez mennének, a legvalószínűbb meg az, hogy hazatérnek a nélkülük nem különösebben izgalmas szlovák bajnokságba.

Share This Story

Get our newsletter