Illeg√°lis k√≠s√©rlet a szerkesztŇĎs√©gben: irt√≥zatos taurintartalm√ļ, fekete-afrikai energiaitalt tesztelt√ľnk.

M√©g a Belv√°ros egy titkos pontj√°n kaphat√≥, 800 milligramm - Magyarorsz√°gon betiltott - tarurinnal cs√°b√≠t√≥, 99 forintos t√∂r√∂k energiaital sem a cs√ļcs. A h√≠res Afrika-kutat√≥ Mark√≥ Ferk√≥t√≥l ugyanis a Kong√≥i Demokratikus K√∂zt√°rsas√°gban gy√°rtott √©s egy ugandai c√©g √°ltal forgalmazott RAMBO POWER nevŇĪ energiaitalt kaptam aj√°nd√©kba. √Čs amint t√ļltettem magam a fantasztikusan hat√°sos diz√°jn okozta, pozit√≠v √©rtelmŇĪ meghŇĎk√∂l√©sen, √©s megford√≠tottam a nev√©hez illŇĎen massz√≠v, de √ľt√∂tt-kopott dobozt, megl√°ttam az ezres sz√°mot. M√©g bele se kortyoltam, m√°ris j√∂tt a szok√°sos minisz√≠vroham. Afrik√°ban m√©g a placeb√≥hat√°s is erŇĎsebb!

Azt√°n kit√∂lt√∂tt√ľk, a tesztek kedv√©√©rt talpas √ľvegpoharakba, √©s elbor√≠tott a szavann√°k illata. M√°rmint ha a szavann√°knak potpourri-tuttifrutti-iillatuk van. √Čn csak Afrika all inclusive prolir√©sz√©n j√°rtam eddig, √ļgyhogy csak √°lmodom arr√≥l, hogy ilyen lehet.

A RAMBO POWER √≠z√©rŇĎl √©s zamat√°r√≥l azt hiszem k√©pteles√©g szakszerŇĪbb le√≠r√°st adni NAK koll√©g√°n√°l, aki h√≠resen osztozik az energiaitalok ir√°nti szenved√©lyemben:

A Rambo Power legink√°bb az √°zsiai - k√ľl√∂n√∂s tekintettel a thai energiaitalokra hajaz. Sz√≠ne mint a szavanna, illata kicsit ouzos, de gy√ľm√∂lcs√∂sebb, mint a der√©khad√©. Mivel sz√©n-dioxid tartalma hamar elillan sajnos, √°llaga √©s arom√°ja legink√°bb a sz√©nsavmentes keleti energiaitalok√©hoz kezd k√∂zel√≠teni: kiss√© olajos, visszafogottan √©desk√©s, t√°volr√≥l egzotikus gy√ľm√∂lcs√∂ket felid√©zŇĎ majd keserny√©sen lecsengŇĎ italt sz√ľrcs√∂ltem p√°r m√°sodperccel a poh√°rba t√∂lt√©s ut√°n.

Advertisement

A hat√°s pedig minimum kiel√©g√≠tŇĎ volt. K√©t dobozzal ittunk meg h√°rman, de m√°r az elsŇĎ kortyn√°l jelentkezett a sz√≠vizom g√∂rcs√∂s √∂sszeh√ļz√≥d√°sa, az utols√≥n√°l pedig plasztikusan √©reztem, hogyan hal ez az izomsz√∂vet majd teny√©rnyi darabon. Ez igen, ez√©rt szereti az ember ezt a progressz√≠v term√©kcsoportot! A hat√°s annyira tart√≥snak bizonyulthogy ut√°na bev√°s√°roltam, angoloztam a gyerekekkel, sŇĎt a Borisszal meg is s√©t√°ltattuk a vonakod√≥ kuty√°t, azt√°n amikor haza√©rt√ľnk, √©s F√ľles megk√∂nnyebb√ľlve telehugyozta a nappalit, fel is t√∂r√∂ltem, azt√°n mire kettŇĎt pislantottam, √©jjel egy lett.

Kösz, Ferkó!

Advertisement

Fotó: Nagy Attila/Cink