Nem viccelek, most √≠rta meg a Fidesz-frakci√≥ kifizet√©seibŇĎl fenntartott Pestisr√°cok. Mivel a Gawker Media ir√°ny√≠tja titokban Magyarorsz√°got, ne merj kommentelni, vagy elvitetlek Guantanam√≥ra! Ism√©telj√ľk meg: a Fidesz-frakci√≥ f√©lhivatalos lapja azzal v√°dol egy amerikai tulajdon√ļ magyar c√©get, hogy a CIA megb√≠z√°s√°b√≥l dezinform√°l. Ez itt az √∂tvenes √©vek 2.0, ez nem putyin-, hanem r√°kosizmus.

M√°r az eg√©sz fajv√©dŇĎ konferencia-√ľgy t√°lal√°sa nagyon besz√©des: id√©n j√ļliusban a Kinja nevŇĪ blogrendszer amerikai tulajdonos√°nak j√≥volt√°b√≥l l√©tezŇĎ Cink.hu "vette √©szre" elŇĎsz√∂r, hogy fajv√©dŇĎ konferencia lesz. Egyenesen az amerikai fajv√©dŇĎk oldal√°n sz√ļrta ki, mi k√©sz√ľlŇĎdik Budapesten. (Sajnos a PestiSr√°cok.hu f√©ny√©vekkel van lemaradva a gonz√≥ sajt√≥mŇĪfaj baloldali k√©pviselŇĎitŇĎl, nek√ľnk nem futja az idŇĎnkbŇĎl nemzetk√∂zi sz√©lsŇĎs√©ges szervezetek oldalainak folyamatos p√°szt√°z√°s√°ra ‚Äď z√°r√≥jel bez√°rva). A h√≠r vill√°mgyorsan terjedt az ellenz√©ki sajt√≥ban. Azt√°n elkezdŇĎd√∂tt a korm√°ny heccel√©se, hogy mi√©rt nem tesz semmit a konferencia ellehetetlen√≠t√©s√©re, m√≠gnem Orb√°n Viktor szem√©lyesen utas√≠totta Pint√©r S√°ndor bel√ľgyminisztert, hogy "minden rendelkez√©s√©re √°ll√≥ t√∂rv√©nyes eszk√∂zzel akad√°lyozza meg a National Policy Institute okt√≥ber 3. √©s 5. k√∂z√∂tti, Budapestre tervezett kongresszus√°t."

√ćgy kezdŇĎdik az a r√©sz a Huth "Fidesz-frakci√≥" Gergely egykori √ļjs√°g√≠r√≥ posztj√°ban, ami az √©n szerepemet leplezi le az eg√©sz kiutas√≠t√°si botr√°nyban.

Advertisement

Az √≠r√°s l√©nyege az, hogy a hat korm√°nyk√∂zeli magyart term√©szetesen nem korrupci√≥ miatt nem engedik be Amerik√°ba, hanem az√©rt, mert a magyarok k√©t √ľgyben is keresztbe tettek az amcsi titkosszolg√°latoknak, √©s ez a bossz√ļ. Ezek k√∂z√ľl volt az elsŇĎ a Budapestre tervezett, de a hazai hat√≥s√°gok √°ltal v√©g√ľl megakad√°lyozott fajv√©dŇĎ konferencia. Amire √©n eszerint a CIA megb√≠z√°s√°b√≥l r√°ind√≠tottam a magyar hat√≥s√°gokat.

Hogy mi igaz ebbŇĎl?

Minden szó!

√Čs hogy mit √°rul el ez az eg√©sz a magyar korm√°nyr√≥l? Rengeteget. P√©ld√°ul remek√ľl megmutatja, milyen szakmai √©s szellemi sz√≠nvonal√ļ figur√°k hajland√≥k NER-szolg√°nak szegŇĎdni. Ha szeg√©ny Huth "Fidesz-frakci√≥" Gergely k√©pes lett volna a v√©g√©ig elolvasni a posztomat, akkor l√°tta volna p√©ld√°ul, hogy egy olvas√≥nk k√ľldte a linket, nem titokzatos m√≥don magamt√≥l tal√°ltam r√° a h√≠rre a fajv√©dŇĎk oldal√°n. Az olvas√≥nk sz√≥ el√© √©s m√∂g√© persze k√©pzeld oda a l√©gid√©zŇĎjelet!

Advertisement

Azt√°n az is van, hogy ez a sztori m√©g Huth (Fidesz-frakci√≥)-aggyal sem √°ll √∂ssze. Huth (a Fidesz) elm√©let√©nek a l√©nyege, hogy ebben a fajv√©dŇĎs √ľgyben a magyar hat√≥s√°goknak NEM szabadott volna k√∂zbeavatkozniuk, mert a CIA - az esem√©ny igazi, titkos szervezŇĎje - ezzel a konferenci√°val szeretett volna l√©pre csalni egy rak√°s vesz√©lyes sz√©lsŇĎs√©gest. √Čs ebbe barmolt bele a magyar f√©l. √Čn a koncepci√≥ szerint a CIA zajkeltŇĎ embere vagyok:

Nagyon √ļgy tŇĪnik teh√°t, hogy a "szervezŇĎk" elŇĎsz√∂r jelentŇĎs hiszt√©riakelt√©ssel h√≠vt√°k fel a figyelmet a fajv√©dŇĎ konferenci√°ra, amelynek ugyanakkor egyfajta m√°gnesszerepet is sz√°ntak, odavonzott√°k volna a vil√°g sz√©lsŇĎs√©ges hangad√≥it, akik p√©ld√°ul a volt szovjet t√©rs√©g, vagy √©ppen Eur√≥pa destabiliz√°l√°s√°val v√©gsŇĎ soron j√≥ szolg√°latot tesznek az US√Ā-nak. √Ām a terv kisiklott, a tal√°n t√ļls√°gosan felheccelt magyar korm√°ny hat√°rozott l√©p√©sekkel megg√°tolta a konferenci√°t.

Advertisement

De mi a k√∂lts√©gvet√©si p√©nzbŇĎl fizetett b√©r√ļjs√°g√≠r√≥√©rt v√°lasztottak volna pont egy magyar nyelven, magyaroknak √≠r√≥ bloggert m√°gnesnek arra, hogy a vil√°gb√≥l idevonzza a nem magyar sz√©lsŇĎs√©geseket? Ha nem akart√°k, hogy a magyar korm√°ny k√∂zbel√©pjen, a vil√°gon tal√°lhat√≥ t√∂bb t√≠zezer CIA-√ľgyn√∂kt√°rsam k√∂z√ľl mi√©rt pont engem, magyart szemeltek ki, akinek a posztjait magyar korm√°nytagok is sim√°n olvashatj√°k?

H√°t ennyire futja szeg√©ny megr√©m√ľlt magyar korm√°nynak. El√©g szar lehet a helyzet, ha az √©n leleplez√©semben b√≠znak.

Advertisement

(A linket k√∂sz√∂n√∂m k√©mt√°rsamnak, a szint√©n CIA-s, illetve 444-es "√Ācs" Daninak)