​ÉN vagyok a kiutasítási botrány CIA-s kulcsfigurája

Illustration for article titled ​ÉN vagyok a kiutasítási botrány CIA-s kulcsfigurája

Nem viccelek, most írta meg a Fidesz-frakció kifizetéseiből fenntartott Pestisrácok. Mivel a Gawker Media irányítja titokban Magyarországot, ne merj kommentelni, vagy elvitetlek Guantanamóra! Ismételjük meg: a Fidesz-frakció félhivatalos lapja azzal vádol egy amerikai tulajdonú magyar céget, hogy a CIA megbízásából dezinformál. Ez itt az ötvenes évek 2.0, ez nem putyin-, hanem rákosizmus.

Már az egész fajvédő konferencia-ügy tálalása nagyon beszédes: idén júliusban a Kinja nevű blogrendszer amerikai tulajdonosának jóvoltából létező Cink.hu "vette észre" először, hogy fajvédő konferencia lesz. Egyenesen az amerikai fajvédők oldalán szúrta ki, mi készülődik Budapesten. (Sajnos a PestiSrácok.hu fényévekkel van lemaradva a gonzó sajtóműfaj baloldali képviselőitől, nekünk nem futja az időnkből nemzetközi szélsőséges szervezetek oldalainak folyamatos pásztázására – zárójel bezárva). A hír villámgyorsan terjedt az ellenzéki sajtóban. Aztán elkezdődött a kormány heccelése, hogy miért nem tesz semmit a konferencia ellehetetlenítésére, mígnem Orbán Viktor személyesen utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy "minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza meg a National Policy Institute október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett kongresszusát."

Advertisement

Így kezdődik az a rész a Huth "Fidesz-frakció" Gergely egykori újságíró posztjában, ami az én szerepemet leplezi le az egész kiutasítási botrányban.

Advertisement

Az írás lényege az, hogy a hat kormányközeli magyart természetesen nem korrupció miatt nem engedik be Amerikába, hanem azért, mert a magyarok két ügyben is keresztbe tettek az amcsi titkosszolgálatoknak, és ez a bosszú. Ezek közül volt az első a Budapestre tervezett, de a hazai hatóságok által végül megakadályozott fajvédő konferencia. Amire én eszerint a CIA megbízásából ráindítottam a magyar hatóságokat.

Hogy mi igaz ebből?

Minden szó!

És hogy mit árul el ez az egész a magyar kormányról? Rengeteget. Például remekül megmutatja, milyen szakmai és szellemi színvonalú figurák hajlandók NER-szolgának szegődni. Ha szegény Huth "Fidesz-frakció" Gergely képes lett volna a végéig elolvasni a posztomat, akkor látta volna például, hogy egy olvasónk küldte a linket, nem titokzatos módon magamtól találtam rá a hírre a fajvédők oldalán. Az olvasónk szó elé és mögé persze képzeld oda a légidézőjelet!

Advertisement

Aztán az is van, hogy ez a sztori még Huth (Fidesz-frakció)-aggyal sem áll össze. Huth (a Fidesz) elméletének a lényege, hogy ebben a fajvédős ügyben a magyar hatóságoknak NEM szabadott volna közbeavatkozniuk, mert a CIA - az esemény igazi, titkos szervezője - ezzel a konferenciával szeretett volna lépre csalni egy rakás veszélyes szélsőségest. És ebbe barmolt bele a magyar fél. Én a koncepció szerint a CIA zajkeltő embere vagyok:

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a "szervezők" először jelentős hisztériakeltéssel hívták fel a figyelmet a fajvédő konferenciára, amelynek ugyanakkor egyfajta mágnesszerepet is szántak, odavonzották volna a világ szélsőséges hangadóit, akik például a volt szovjet térség, vagy éppen Európa destabilizálásával végső soron jó szolgálatot tesznek az USÁ-nak. Ám a terv kisiklott, a talán túlságosan felheccelt magyar kormány határozott lépésekkel meggátolta a konferenciát.

Advertisement

De mi a költségvetési pénzből fizetett bérújságíróért választottak volna pont egy magyar nyelven, magyaroknak író bloggert mágnesnek arra, hogy a világból idevonzza a nem magyar szélsőségeseket? Ha nem akarták, hogy a magyar kormány közbelépjen, a világon található több tízezer CIA-ügynöktársam közül miért pont engem, magyart szemeltek ki, akinek a posztjait magyar kormánytagok is simán olvashatják?

Hát ennyire futja szegény megrémült magyar kormánynak. Elég szar lehet a helyzet, ha az én leleplezésemben bíznak.

Advertisement

(A linket köszönöm kémtársamnak, a szintén CIA-s, illetve 444-es "Ács" Daninak)

Share This Story

Get our newsletter