Én mostantól csak ilyen nindzsamozdulattal fogok üdítőt bontani

Túl bubis a Sprite? Kifut a Fanta? Szerencsétlenkedsz a kupakkal és oda-vissza csavargatod, csak hogy ne menjen az egész a kezedre, mert valami félnótás összerázta diliből az üveget? Ennek mostantól vége!

A King Of Random egy olyan videót tett ki, amivel meg lehet akadályozni az olyan fejlett világbeli kellemetlenségeket, mint a kifutó szénsavas üdítő. Ráadásul úgy, hogy közben irtó menőnek, de legalábbis Kwai Chang Caine-nek néz ki az ember. Mert hiába adott nekünk a jóisten/Darwin hüvelykujjakat, tök felesleges őket használni egy kupak levételénél, elég, ha csak egy jól megtervezett mozdulattal úgy pattintjuk le őket, hogy átszálljanak az egész szobán.

Advertisement

Grant Thompson, a videó készítője lemérte, hogy pontosan mennyi fordítás kell a kupakon, hogy leessen a flakon szájáról, majd rájött, hogy ugyanez a távolság nagyjából megvan az ember középső ujjának vége és az alkarja között is. Úgyhogy csak egy nindzsamozdulat kell ahhoz, hogy az üveg tetejét látványosan eltávolítsuk, ugyanis a nyomástól elrepül a francba, közben az üdítő meg nem fut ki, mert tudomány.

[Lifehacker]

Share This Story