A felcsúti polgármester majdnem 7 milliárdot szedett össze a kormányváltás óta, felkerült a milliárdoslistára. Új arc még Lázár Jánis cimbije, aki miatt a trafikügyet intézte. Alakul!

Kezd mutatkozni a kormány gazdaságpolitikájának lényege, amit hivatalosan a nemzeti tőkés osztály felfuttatásának hívnak, bár te vagy én, pártállástól függetlenül nem így neveznénk. Kiderült, hogy 6,9 milliárd forintot szedettt össze Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere a 2010-es kormányváltás óta. Orbánék cimbora-üzlettársa ezzel a 88. helyre került a Népszabadság leggazgaabb magyarokat rangsoorló kiadványában. Oké, a Népszabadság nyilván nem tekinthető tök semleges szereplőnek, hiszen politikailag érdekelt abban, hogy rámutasson az Orbán-rendszer legnagyobb féregségeire, de az valószínű, hogy minden alap nélkül ők sem tehetnének föl valakit egy ilyen rangsorra.

Advertisement

Hogy még jobb legyen, Sánta János, a Continental dohánycég tulaja, Lázár János oligarchacimborája, akinek a számítógépéről valaki törvénytervezetet is írt, és aki a rászabott rablótörvény miatt ezres nagyságrendű nemzetidohánybolt-hálózatot szerzett, szintén felkerült a nagyongazdag-listára, 3,8 milliárddal.

[via Blikk]

Share This Story

Get our newsletter