A felcs√ļti polg√°rmester majdnem 7 milli√°rdot szedett √∂ssze a korm√°nyv√°lt√°s √≥ta, felker√ľlt a milli√°rdoslist√°ra. √öj arc m√©g L√°z√°r J√°nis cimbije, aki miatt a trafik√ľgyet int√©zte. Alakul!

Kezd mutatkozni a korm√°ny gazdas√°gpolitik√°j√°nak l√©nyege, amit hivatalosan a nemzeti tŇĎk√©s oszt√°ly felfuttat√°s√°nak h√≠vnak, b√°r te vagy √©n, p√°rt√°ll√°st√≥l f√ľggetlen√ľl nem √≠gy nevezn√©nk. Kider√ľlt, hogy 6,9 milli√°rd forintot szedettt √∂ssze M√©sz√°ros LŇĎrinc, Felcs√ļt polg√°rmestere a 2010-es korm√°nyv√°lt√°s √≥ta. Orb√°n√©k cimbora-√ľzlett√°rsa ezzel a 88. helyre ker√ľlt a N√©pszabads√°g leggazgaabb magyarokat rangsoorl√≥ kiadv√°ny√°ban. Ok√©, a N√©pszabads√°g nyilv√°n nem tekinthetŇĎ t√∂k semleges szereplŇĎnek, hiszen politikailag √©rdekelt abban, hogy r√°mutasson az Orb√°n-rendszer legnagyobb f√©regs√©geire, de az val√≥sz√≠nŇĪ, hogy minden alap n√©lk√ľl ŇĎk sem tehetn√©nek f√∂l valakit egy ilyen rangsorra.

Hogy m√©g jobb legyen, S√°nta J√°nos, a Continental doh√°nyc√©g tulaja, L√°z√°r J√°nos oligarchacimbor√°ja, akinek a sz√°m√≠t√≥g√©p√©rŇĎl valaki t√∂rv√©nytervezetet is √≠rt, √©s aki a r√°szabott rabl√≥t√∂rv√©ny miatt ezres nagys√°grendŇĪ nemzetidoh√°nybolt-h√°l√≥zatot szerzett, szint√©n felker√ľlt a nagyongazdag-list√°ra, 3,8 milli√°rddal.

[via Blikk]