A m√ļlt heti pang√°s ut√°n megint brut√°lisan j√≥ programok Budapesten. P√©ld√°ul lesz Brooklyn Bounce DJ-szett! Szily L√°szl√≥ valahol d√≠jat ad √°t! H√ľlyes√©g lenne kihagyni b√°rmelyiket is!

SZOMBAT

Közös piac

KistermelŇĎk, ŇĎstermelŇĎk gy√ľm√∂lcsei, z√∂lds√©gei, fŇĪszerei meg mindenf√©le k√©szterm√©kei a Central Passage-ban, ami rem√©lem ilyenkor megtelik √©lettel √©s nem √ļgy n√©z ki, mint egy vil√°gv√©ge ut√°nai metr√≥√°llom√°s.

Mikor: 10:00-17:00

Hol: Central Passage ‚Äď √öj G√∂d√∂r Klub (VI., Kir√°ly u. 8.)

3. Street Food Show

Advertisement

Eg√©sz h√©tv√©g√©s kajabanz√°j a piacon, mindenki kedvenc utcai kaj√°j√°t lehet enni, lesz phŠĽü, gyros, hamburger, kint lesz a Bors, a Pig Grill, a Marmorstein, lesznek k√©zmŇĪves s√∂r√∂k. Illetve t√∂k felesleges a m√ļlt idŇĎ, m√°r ott vannak, sŇĎt, ott voltak tegnap is. Vannak kieg√©sz√≠tŇĎ programok is, ma p√©ld√°ul Cserna-Szab√≥ Andr√°s, B√§cher Iv√°n √©s Ny√°ry Kriszti√°n besz√©lnek √©s fŇĎznek a sz√≠npadon, vas√°rnap pedig bloggerek fognak fŇĎzni.

Mikor: 10:00-24:00

Hol: Hold utcai piac (V., Hold utca 13.)

M√°jusi bring√°s bolha

Advertisement

"Budapest egyetlen tematikus bring√°s v√°s√°ra", lesznek alkatr√©szek, k√©sz biciklik √©s gondolom egy csom√≥ vicces kieg√©sz√≠tŇĎ is.

Mikor: 13:00-19:00

Hol: Szimpla Kert (VII., Kazinczy utca 14.)

II. Tavaszváró Kalapkommandó

Ha valaki √ļgy √©rezte eddig, hogy nem mer a menŇĎ kalapj√°ban utc√°ra menni, akkor v√©gre meg√©rkezett a kalaposok Pride-ja, azaz v√©g√ľlis tavaly √©rkezett meg, id√©n meg ism√©telnek. Kalapban lenni k√∂telezŇĎ, ott lesz az Ozmonda Kalap Gal√©ria √ļj kollekci√≥ja is, ha esetleg valaki pŇĎre kobakkal √©rkezik.

Advertisement

Mikor: 13:00-16:00

Hol: A V√°ci utca V√°s√°rcsarnok felŇĎli v√©g√©tŇĎl indul

Brooklyn Bounce Dj & Mc Diablo (D)

Advertisement

√Ėr√∂kk√© 1997! R√°ad√°sul a Brooklyn Bounce DJ, ak√°rki is az, nem is a fŇĎfell√©pŇĎ, hanem besorolt√°k DJ Dominique √©s DJ C. Hernandez k√∂z√©.

Mikor: 19:00-

Hol: Budapest Park (IX., Soroks√°ri √ļt 60.)

Mennyi: 1500 HUF

The New Era Of Hungarian Extreme Metal vol. 1

Advertisement

√Čn erre nem is tudok mit mondani, a sajt√≥sz√∂veg szerint "Hal√°lh√∂rg√©s, siralom, blastbeat, avagy death metal t√∂bb felvon√°sban. " Aki √©rti, az √©rti. Fell√©p a Kill With Hate, a Neokhrome, az Omega Diatribe √©s a The Konstellation.

Mikor: 20:00-

Hol: Supersonic (III., Fényes Adolf utca 28.)

Mennyi: 1000 HUF, leiható

VAS√ĀRNAP

Rajzfilm√ľnnep

Advertisement

Eg√©sz napos animevet√≠t√©s-sorozat, lesznek Mijakazi-filmek napk√∂zben (Totoro, Porco Rosso) a gyerekeknek, k√∂zben filmt√∂rt√©neti elŇĎad√°s, este pedig az eg√©szen zseni√°lis Paprik√°t adj√°k. A vet√≠t√©sekhez lesz teah√°z, k√©preg√©nysarok √©s kv√≠z, kisgyerekek pedig hajtogathatnak origamit √©s rajzolhatnak mang√°t is.

Mikor: 10:00-22:00

Hol: √Ātrium Filmsz√≠nh√°z (II., Margit krt. 55.)

Mennyi: Jegyár vetítésenként 500 Ft, a napi jegy 2000 Ft

WAMP

Advertisement

Bedurrantott√°k Budapest legn√©pszerŇĪbb diz√°jv√°s√°r√°t, a szervezŇĎk ny√°ri divattrendeket √≠g√©rnek vas√°rnapra, a v√°s√°r vend√©ge Z√≥lyomi Zsolt parf√ľmŇĎr lesz.

Mikor: 10:00-18:00

Hol: V√°ci1 √úzleth√°z (V., V√°ci utca 1.)

9. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

Advertisement

Huh, ezt hadd ne foglaljam √∂ssze egy bekezd√©sben. Lesz egy csom√≥ vicces program, k√ľlf√∂ldi vend√©gek, magyar k√©preg√©nyek fognak bemutatkozni, Szily L√°szl√≥ d√≠jat fog √°tadni, bemutatj√°k a legizgalmasabb magyar sci-fit, a 17 perces A h√≠vŇĎt, k√∂zben meg annyi dili lesz, amennyit csak egy k√©preg√©nyfesztiv√°lon el lehet k√©pzelni. R√©szletes program itt. A fesztiv√°l ut√°n afterparti a Margit-szigeti WNDRLND-ben.

Mikor: 10:00-18:00

Hol: Millenáris Teátrum (II., Kis Rókus utca 16-20.)