Legal√°bbis erre mutat r√° szok√°sosn√°l is nagyobb szab√°s√ļ elemz√©s√©ben G. Fodor G√°bor politikai gondolkod√≥. Ok√©, az utols√≥ f√©l l√©p√©s megt√©tel√©tŇĎl elretten a v√©g√©n, de addig az√©rt eljut, hogy:

Eml√©ksz√ľnk, a rekl√°mad√≥ bevezet√©sekor Simicska t√©v√©je, r√°di√≥ja √©s lapjai egyoldalon √°lltak az RTL Klubbal. √Ėles betŇĪkkel, eg√©sz oldalas h√≠rdet√©sben tiltakoztak a rekl√°mad√≥ bevezet√©se ellen. Most, mikor a korm√°ny √©s az RTL Klub ker√ľlt egy platformra, kider√ľlt, hogy Simicska m√°r nem tud az RTL mell√© √°llni. T√∂bb, mint elgondolkodtat√≥. Lehet, hogy megvan a v√°lasz arra, hogy vajon ki √°llhatott az elm√ļlt hetek, h√≥napok √ľgyei √©s a korm√°nypolitikusokkal szembeni t√°mad√°sok m√∂g√∂tt.

Lajos lebukott. Nem lennék a helyében.

√Ām a legfontosabb tanuls√°g m√©gis az, hogy sz√©th√ļzni nem szabad, mars vissza a z√°szl√≥ al√°. √Čn egy√©bk√©nt t√©nyleg nem tudom, hogy ilyenkor a gondolatok ennyire egyszerŇĪek, vagy csak az √ľzenet. Meg azt sem tudom, hogy melyik lenne a jobb. M√°rmint a K√ĖZJ√ď szempontj√°b√≥l.

Advertisement

Ide tartozik m√©g, hogy a mai V√©lem√©nyvez√©r-okoskod√°s is tetszett, ha j√≥l √©rtem, akkor abban arr√≥l van sz√≥ ‚Äď kiss√© leegyszerŇĪs√≠tve persze ‚Äď, hogy a nyugatos Simicska Lajos v√©gsŇĎ soron a keletes Orb√°n Viktorral √°ll szemben. Tiszt√°ra mint Ukrajn√°ban. Kb. √©pp annyira stimmel is.