‚ÄěEkkort√≤l m√≤dosul m√©g: ASZF 1.7.1., 2.2.1.b., 7.2.3., 7.2.8.;‚ÄĚ ‚Äď √≠gy SMS-ezget elŇĎfizetŇĎivel a Telenor mobiltelefon-szolg√°ltat√≥, p√©ld√°ul velem. Van m√©g tov√°bb is!

Min√©l nagyobb egy magyar v√°llalat, ann√°l ink√°bb √ļgy kommunik√°l, mint egy √°llami hivatal: a kommunik√°ci√≥ √©rezhetŇĎen nem az√©rt van, hogy a megsz√≥l√≠tott inform√°l√≥djon, hanem az√©rt, hogy le legyen tudva a kommunik√°l√°s √©s ki lehessen pip√°lni valami feladatot. A Telenort√≥l √©rkezett giga-SMS teljes terjedelm√©ben √≠gy n√©z ki:

Tisztelt El√∂fizet√∂nk! √Črtesitj√ľk, hogy 2014.03.04-t√∂l az ASZF MMS St√Ļdi√≤ √©s MMS T√†r vonatkoz√†s√Ļ pontjai m√≤dosulnak. Ekkort√≤l m√≤dosul m√©g: ASZF 1.7.1., 2.2.1.b., 7.2.3., 7.2.8.; ASZF 1/A mell√©klet III.3.1., 6.14.1.1.; 1/B mell√©klet I.1.8., III.6.10.1.1. Ekkort√≤l m√≤dosul tov√†bb√†: ASZF 2. mell√©klet I.1.b vii), I.12-13. El√∂fizet√∂i jogai az ASZF 9.1.4.3. pontj√†ban tal√†lhat√≤k. Tov√†bbi inform√†ci√≤: telenor.hu/aszf oldalon vagy a dijmentes 173-as sz√†mon. √údv√∂zlettel, Telenor

M√©g ha el is tekint√ľnk att√≥l, hogy a v√°llalat a saj√°t technol√≥gi√°j√°ban nem b√°nik el a magyar nyelvben haszn√°lt √©kezetes betŇĪkkel, ez mi? Mi √©rtelme volt kik√ľldeni? Hol van benne √©rtelmes, b√ľrokratanyelvben nem kik√©pzett ember sz√°m√°ra √©rtelmezhetŇĎ inform√°ci√≥?

Seg√≠tek, sehol. √Čs tal√°n csak annyit lehetne r√° v√°laszolni, hogy I think we should use a cachebuster param here too, to make sure the user is not redirected to the CDN cached version of the frontpage, b√°r m√©g ez is t√ļl szabatos.