This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Én csak ma láttam a disznóflexelős videót

De már nem is vagyok ugyanaz az ember. Korunk legnagyobb művészei közé tartoznak, akik ezen a filmen flexszel csiszolják fényesre a pörzsölt döglött sertést.

Advertisement

Olyan ez, mintha lenne egy eredeti videó arról, ahogy Arkhimédész kiugrik a kádból, Newton káromkodva elhajítja az almát, vagy arról, ahogy Tesla megkapja a perpetuum mobile lerását az Idegenektől. A zsenialitás, a nagybetűs Felfedezés pillanata, amikor néhány tudatos vagy öntudatlan zseni kilép a korábbi keretek közül, és feltöri a Szűzföldet.

Ilyesmit látunk ezen a lebilicselő videón is, aminek, ha a disznóknak lenne istenük, már rég világhírűnek kéne lennie. De talán majd most!

Advertisement

Tényleg, aki régóta él más kultúában, mesélje már el, hogy a flex Amerikában, Afrikában, Ázsiában és Ausztrália-Ócániában is olyan faszhelyettesítő lakossági férfieszköz, mint nálunk, vagy ez tényleg Kárpát-medencei specialitás?

Bónuszpont, hogy milyen vidám az alkotás folyamata. A sok savanyú magyar után jó végre önfeledt alkotó embereket látni! A jelszó:

Há hülyének nézed apádat? Ne hülyéskedjél már bazdmeg!

Share This Story

Get our newsletter