Úgy nézem, valamiért még nem kezdte el jól megérdemelt diadalmenetét a magyar neten a vizplaza.hu. Vagy csak rosszul kerestem? Mindegy, a lényeg, hogy mostantól nem muszáj beérnetek Emesével, Visegrádival vagy Eviannal, házhoz jönnek a legnagyobb csodák.

A legbamb√°bb butas√°gok k√∂z√© tartozik napjainkban azon sz√∂rny√ľlk√∂dni, hogy vannak dr√°ga dolgok ‚Äď BreitlingtŇĎl Ch. Petruson √©s Costesen √°t Ferrariig ‚Äď, amiket nem engedhet√ľnk meg magunknak. Szeretek √≥vakodni az ilyesmitŇĎl, nem is sznobozok pl. soha.

Na de most el vagyok ragadtatva tényleg, és nem is bírok magammal egyáltalán.

Musz√°j bevallanom, hogy a milli√°rdosoknak palackozott vizek kult√ļr√°j√°r√≥l ez ideig m√©g csak nem is hallottam. Sejtettem, hogy nem az Evian magass√°g√°ban ter√ľl el a cs√ļcsok cs√ļcsa, de hogy egy ilyen sz√≠nes-tartalmas vil√°g l√©tezik valahol a szf√©r√°kban, az kult√ļrsokk√©nt √©rt. Pl√°ne, hogy nem is kell √©rte vil√°gg√° menni, hanem itt van vel√ľnk, mellett√ľnk.

Advertisement

Bling Platinum? Egy klikk ‚Äď 27 600 forint ‚Äď, √©s m√°r j√∂n is. R√°ad√°sul ez mind vele j√∂n:

Bling H2O rendk√≠v√ľl alacsony √°sv√°nyi anyag tartalm√ļ √°sv√°nyv√≠z. A Dandridge, Tennessee-bŇĎl sz√°rmaz√≥ forr√°svizet 9 szintŇĪ tiszt√≠t√°si elj√°r√°s ut√°n palackozz√°k. A Bling H2O √°sv√°nyvizet Kevin G. Boyd, hollywoodi √≠r√≥-producer ihlette, aki munka k√∂zben a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ st√ļdi√≥kban felismerte, hogy mintha a szt√°rok st√≠lus√°nak r√©sze lenne, hogy milyen palackozott vizet hoznak magukkal. A felismer√©s√©nek hat√°s√°ra megalkotta a Bling H2O vizet, amely exkluz√≠v megjelen√©s√©vel m√©lt√°n v√°lt elismert√© nem csak a h√≠ress√©gek, hanem az exkluz√≠v megjelen√©st kedvelŇĎk k√∂r√©ben is. A kiv√©teles form√°j√ļ, parafa dug√≥val ell√°tott, ez√ľst sz√≠nŇĪ egyedi megjelen√©sŇĪ palack, magas minŇĎs√©gŇĪ √°sv√°nyvizet tartalmaz. Bling H2O a k√∂zelm√ļltban l√°that√≥ volt sz√°mos h√≠res esem√©nyen, az MTV Video Music Awardson √©s a telev√≠zi√≥ a legnagyobb rendezv√©ny√©n, az Emmy g√°l√°n.

Drága? Nem ér ennyit Kevin G. Boyd ihletése? Esetleg zavar benneteket, hogy az átlagára állítólag mindössze 55 dollár a nagyvilágban? Ott a Speyside Glenlivet 4350-ért:

A Speyside Glenlivet v√≠z az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g, Sk√≥cia "Crown Estate" legnagyobb forr√°s√°b√≥l sz√°rmazik. Alacsony √°sv√°nyi anyag tartalm√ļ, kiegyens√ļlyozott √≠z√ļ, t√∂k√©letesen tiszta √©s friss√≠tŇĎ v√≠z. Kifinomult, diszkr√©t √ļj design √ľveg palackban kaphat√≥, sz√©nsavas √©s sz√©nsavmentes v√°ltozatban. Mint minden magas sz√≠nvonal√ļ term√©k, a Speyside Glenlivet is meg√©rdemli, hogy megfelelŇĎ 12 √©s 15 C fok k√∂z√∂tti hŇĎm√©rs√©kleten ker√ľlj√∂n az asztalra. Javasolt, a v√≠z tisztas√°g√°nak megŇĎrz√©se √©s a megfelelŇĎ √≠z√©lm√©ny megtart√°sa √©rdek√©ben, egy√©b adal√©k, citrom, j√©gkocka n√©lk√ľl fogyasztani. Speyside Glenlivet 2013-ban elnyerte a rangos Arany Award d√≠jat.

Advertisement

Ennél is olcsóbbat szeretnétek? Sóher milliárdosok vagytok? Segít a Fiji vacak 1290-ért:

Az egyik legismertebb, √©s legn√©pszerŇĪbb √°sv√°nyv√≠z a vil√°gon, olyan szt√°rok h√≠res emberek fogyasztj√°k mint Nicole Kidman, Scarlett Johansson, √©s az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂ke, Barack Obama √©s csal√°dja.

√Čs ezek m√©g √©ppcsak a j√©ghegy cs√ļcs√°t k√©pezik, tov√°bbi menŇĎs√©gek tucatjai sorakoznak a polcokon. Azon t√∂r√∂m a fejem, hogy csin√°ljunk-e vaktesztet. Mibe ker√ľl az nek√ľnk?

Advertisement

Viszont egyelŇĎre nem tudom abbahagyni a mell√©kelt sz√∂vegek olvas√°s√°t, mindent √°t kell √©rd√©kelnem miattuk, amit pl. a borszak√≠r√°s nyelv√©rŇĎl az ut√≥bbi idŇĎben gondoltam.

√ögyhogy magamhoz veszek egy 1,5 literes Verd√©t, √©s k√©sŇĎbb valamikor visszat√©rek.