Emlékeztek a 90-es évek legnyálasabb számára?

Ennek a videoklipjét forgatta újra snittről snittre Jack Black és Jimmy Fallon, természetesen viccből.

Advertisement

Na és melyik volt ez a szám? Hát az Extreme együttes More Than Words című dala, ami óriási sláger volt 1991 tavaszán, és hiába igyekeztem annak idején mindig elkapcsolni az MTV-ről, ha épp ez a szám ment, így is emlékszem rá elég jól.

Most Jack Black és Jimmy Fallon parodizálja az eredeti klipet. Viccesnek vicces (főleg az, hogy mennyire jól utánozza Black az összes eredeti grimaszt), de ettől még ezt a számot ugyanúgy unom fél perc után, mint untam 24 éve is, de biztos lesz, aki örül neki.

Az eredetileg funk-metalt játszó Extreme ezzel a semennyire sem funkos/metálos számmal ért a csúcsra – a következő lemeze már közel sem volt annyira sikeres, mint a Pornograffitti, és az együttes 1996-ban feloszlott.

Advertisement

Emlékszem, voltak osztálytársnőim, akik nagyon rá voltak indulva az Extreme gitárosára, Nuno Bettencourtra: ő szólóban kevésbé volt sikeres, az énekes Gary Cherone viszont énekelt a Van Halenben is. Azóta néhány koncert erejéig újra összeállt az Extreme, de új dalok nélkül. (Update: Benéztem, volt egy új lemez 2008-ban, de azóta tényleg semmi!!)

(via MusicPress)

Share This Story

Get our newsletter