Illustration for article titled Embertelen utasítás a Roni ABC-k dolgozóinak

A Roni ABC-k alkalmazottai csak akkor hívhatnak mentőt, ha bent a boltban történik valami. Ha előtte történik, hiába látják, kifejezetten tilos segítséget kérniük. Kollégánk, Jocó tapasztalta ezt meg, nem is vásárol náluk soha többet.

Advertisement

Jocó a József Attila utcai Roni bolt előtt látta meg az esés után feltápászkodó, fura szögben álló lábfejű, jajongó nénit. Az eladók rendesek voltak vele, addigra kivittek neki egy rekeszt, hogy azon ülhessen. Aztán megkérdezték Jocót, nem hívná-e ő a mentőket, mert nekik nem szabad. Hihetetlenül hangzik, de kiderült, náluk tényleg ez a szabály. Itt az egész sztori leírva.

Most kívánjuk azt a rendelkezést kitaláló főnöknek, hogy ő meg pont egy Roni előtt essen össze egyszer? Dehogy kívánjuk, hátha ez a poszt is rávezeti őket arra, hogy ilyet embertelen elrendelni. A Ronin kívül elég sok más munkaadó adhat hasonló utasításokat Budapesten, mert én életemben négy-ötször estem el motorral, mindig napközben, aránylag forgalmas helyen, és egyetlen egyszer történt meg, hogy odajött hozzám valaki, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e és segíthet-e valamiben.

Share This Story

Get our newsletter