This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Elvágta a szemgolyóját az ellenőrzőjével a kislány

Utána étterembe ment a szüleivel, ahol a dohányfüst irtóra csípte a vágást. Az élet a mikroblogokon csodálatosan szürreális.

napi random funfact

elsőben az iskolatáskámból hirtelen kirántott ellenőrzővel elvágtam a szemgolyómat.

Advertisement

Elovastam Katacha Tumblr-felhasználó fenti posztját, amitól a hideg futkározott a hátamon, a szemem előtt pedig a Dali-Buñuel-féle Andalúziai kutya képsorai peregtek. Ez igen, így válik művészetté a mikroblogolás - gondoltam elégedetten, majd tényfeltárásba kezdtem. Mert oké, hogy egy ismeretlen beír egy ilyen fantasztikus mondatot, én meg veszettül élvezem, de ha egyszer újságíró vagyok, a katarzis után igazán kideríthetném, hogy mi történt szegény lány szemgolyójával.

Így hát írtam neki. Ezt:

Könyörgök meséld el, mi lett a szemgolyóddal! Andalúziaikutya-érzésem van, és posztolnék róla a Cinkre.

Advertisement

A válasz az ilyen esetekben kiábrándító szokott lenni. De most nem volt az, hanem felért magával az indítással. Íme a feltárt tények:

üvöltöttem, az orvos feszítette szét a szemem, de szerencsére csak a felső réteg sérült meg, így a látásommal nem történt semmi (mondjuk másfél dioptriával gyengébb az a szemem)

kenegetni kellett a SZEMGOLYÓMAT kenőccsel, ami baromira csípett, plusz aznap este szüleimmel vendéglőbe mentünk, és a cigifüst nagyon szúrta a vágást. emiatt kis szomorkodó kalózként a vendéglő tornácán töltöttem az estét :(

Advertisement

Annak meg, aki nem látta volna, itt a világ leghíresebb szürealista filmje, az Andalúziai kutya:

Share This Story

Get our newsletter