Illustration for article titled ​Elszenesedett a kampány Gyöngyösön

Hülyenévháború tört ki, miután a kampány egyik legbizarrabb húzásaként Szén Gabriella MSZP-s jelölt Fidesz-színűre festett pár veszélyes kereszteződést. Mire a helyi Fidesz-elnök nyilvánosan lehülyézte, és a nevével poénkodott.

A szocik hülyesége határtalan, de már szenesedik! :)

Ezt posztolta ki a Facebookra Kiss Tivadar gyöngyösi Fidesz-elnök. Nem kellett sokat várni a megszólított, Szén Gabriella MSZP-s önkormányzati jelölt riposztjára:

A Fidesz helyi elnökének agyi színvonala egy mondatban... Utoljára általános iskola 1. osztályban poénkodtak a nevemmel, úgy látszik ez a szint... Többre nem futja elnök úr?

Advertisement

Na de hogyan jutottunk el idáig?

Az előzmény mondjuk nem gyenge: Szén azt találta ki reklámfogásnak, hogy a körzetében pár rázósabb kereszteződésben Fidesz-naracssárgára festette a járdaszegényt azokon a szakaszokon, ahol megállni tilos tábla áll. A körmönfont magyarázat szerint a lakók panaszkodtak, hogy ezeken a helyeken gyakran állnak tilosban kocsik, akadályozva a kilátást, a festéstől viszont biztonságosabb lesz minden.

Advertisement
Illustration for article titled ​Elszenesedett a kampány Gyöngyösön

Az akció üzenetét a jelek szerint még a helyi Fidesz-vezető is megértette, óriási izgalommal várom, mi lesz a rekontrája. Azt posztolja ki, hogy "punid van, bibibibiii" vagy meghúzza Szán copfját? Esetleg pirosra festet valami kellemetlen dolgot, mondjuk egy nyilvános vizeldét? Vagy szekfűket ültet a helyi dögkútra?

Advertisement

Ha hasonlóan vicces párbajba botlasz bárhol az országban, küldj fotót vagy írj!

Share This Story

Get our newsletter