Raudi√≥t nagyon felbosszantotta a st√ļdi√≥technikai apr√≥hirdet√©sekkel oper√°l√≥ port√°l k√©t m√°sik felhaszn√°l√≥ja, Tjmiller √©s Talajmenti! Egy√©bk√©nt mindig megmosolyogtat, amikor valaki s√©relmezi, hogy gyal√°zz√°k, √ļgyhogy b√∂lcs megold√°sk√©nt gyorsan visszagyal√°zza a m√°sikat.

Az apr√≥hirdet√©sre egy√©bk√©nt olvas√≥nk, G√°bor h√≠vta fel a figyelm√ľnket, k√∂sz√∂nj√ľk neki! √Čn h√°rom dolgot szeretn√©k megjegyezni:

  • V√©gtelen√ľl tetszik a lelki toprongy kifejez√©s.
  • Att√≥l m√©g, hogy valaki kipontozza, vagy m√°s karakterekkel "cenz√ļr√°zza" a cs√ļnya szavakat m√©g nem lesznek kev√©sb√© cs√ļny√°k ‚Äď a "f...fej" h√°rom ponttal is faszfej.
  • A vesszŇĎ ut√°n is kell sz√≥k√∂z, errŇĎl soha nem tudok leakadni, bocs√°nat, ez a vesszŇĎparip√°m (ism√©t csak bocs√°nat).

K√≠v√°ncsi voltam, milyen hozz√°sz√≥l√°sokkal ingerelhett√©k fel ennyire szerencs√©tlen raudi√≥t, √ļgyhogy gyorsan ut√°nan√©ztem a dolognak, milyen hozz√°sz√≥l√°sokat szoktak tjmiller√©k nyomni.

√Čs ebben a besz√©lget√©sben tal√°ltam r√° v√©g√ľl a lelki toprongyoz√°sra ‚Äď a visz√°ly egy m√©lynyom√≥ hirdet√©se alatt alakult ki.

Advertisement

Rem√©lhetŇĎleg hamarosan helyre√°ll a b√©ke a DJB√∂rz√©n.