W. Garth Callaghannak az orvosai szerint 8% es√©lye van arra, hogy tov√°bb √©l 5 √©vn√©l. A h√≠r hallat√°n nem kezdett el krist√°lyt fŇĎzni egy lak√≥kocsiban, hanem elhat√°rozta, hogy 826 j√≥tan√°csot √©s id√©zetet √≠r elŇĎre a l√°ny√°nak eg√©szen a gimn√°zium v√©g√©ig, hogy minden iskolanapj√°ra jusson egy. Akkor is, amikor ŇĎ m√°r nem √©l.

Callaghan mindig is k√ľld√∂tt a l√°ny√°nak √ľzeneteket az eb√©dj√©hez csomagolt szalv√©t√°kon, a diagn√≥zis hallat√°n viszont eld√∂nt√∂tte, hogy 826-ot fog m√©g √≠rni. A l√°nya egyelŇĎre nem tud apja terv√©rŇĎl, a f√©rfi azt nyilatkozta a Mashable-nek, hogy otthon nem besz√©lgetnek a r√°kbetegs√©g statisztik√°ir√≥l.

Callaghan m√©g nem fejezte be teljesen a terv√©t, amit egy√©bk√©nt a Because I Said I Would nevŇĪ √≠g√©retbetart√≥ nonprofit szervezet seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√≠t. Jelenlegi √°ll√°s szerint 740 szalv√©ta√ľzenet k√©sz√ľlt el, itt vannak egy halomban:

Advertisement

√Čs hogy mik vannak a pap√≠ron? Id√©zetek Yod√°t√≥l, Gandhit√≥l, George ForemantŇĎl, a Bibli√°b√≥l, Coelh√≥t√≥l, ismeretlen szerzŇĎktŇĎl, √©s mag√°t√≥l CallaghantŇĎl is. Itt van p√°r p√©lda:

(Kedves Emma. N√©ha, amikor sz√ľks√©gem van egy csod√°ra, belen√©zek a szemedbe √©s r√°j√∂v√∂k, hogy m√°r teremtettem egyet.)

Advertisement

(Vagy írj valamit, amit érdemes elolvasni, vagy tegyél valamit, amit érdemes megírni - Benjamin Franklin)

Advertisement

(Tedd vagy ne tedd. De ne próbáld. - Yoda)

(Kedves Emma. Mindent csak m√≥dj√°val. Kiv√©ve a t√∂k j√≥t. Sosem lehet t√ļl sok a t√∂k j√≥b√≥l.)

Advertisement

Itt a projekt hivatalos Facebook-oldala. Itt pedig a hivatalos honlap.

[Mashable]