P√°r napja megjelent a Borsonline-on, hogy P√°k√≥ felbukkant egy r√©gi porn√≥filmben. A film m√°r a neten, megn√©zhetŇĎ. A film √°ll√≠t√≥lag amerikai megrendel√©sre k√©sz√ľlt, n√©met gy√°rt√°s√ļ, √©s egy szigethalmi moziban forgatt√°k. Tal√°ltak valakit, aki ott volt a forgat√°son. ŇĎ egy bizonyos Lacira hivatkozik.

¬†Volt egy fazon, akit Lacinak h√≠vtak, ŇĎ b√°rhova tudott statiszt√°kat szerezni. Dolgozott t√©v√©knek, j√°t√©kfilmeseknek √©s persze felnŇĎttfilmeseknek is. Ha kellett, t√∂rp√©t vitt, ha kellett, fekete f√©rfiakat.

A statiszt√°k elŇĎre sz√≥ltak neki, hogy v√°llalnak-e felnŇĎttfilmet. Ha j√≥l eml√©kszem, akkoriban h√°romezer forint volt a g√°zsijuk, de mivel P√°k√≥ bev√°llalta a simogat√°st √©s a cs√≥kol√≥z√°st is, √≠gy 1-2 ezer forinttal biztosan t√∂bbet kaphatott.

A film itt megn√©zhetŇĎ, t√∂k s√∂t√©t moziban j√°tsz√≥dik, √©s nagyon nehezen kivehetŇĎ, hogy ki szerepel benne. √Čn majdnem v√©gig n√©ztem, √©s m√©g mindig nem tudom, P√°k√≥ nem nyilatkozott egyelŇĎre. Mindenesetre el√©g j√≥ kis film!