Rengetegen olvasss√°k a Redditen az ember posztjait, aki a feles√©ge telefonj√°r√≥l akart √ľzenni a saj√°t b√°tyj√°nak √©s az ŇĎ feles√©g√©nek, √©s v√©letlen√ľl megtal√°lta a besz√©lget√©st, ami alapj√°n r√°j√∂tt, hogy nejeik egy√°ltal√°n nem csajos h√©tv√©g√©re k√©sz√ľlnek, hanem valami m√°sra.

A folyamatosan friss√≠tett posztsorozat napokig tartott, √©n most tal√°ltam r√°. R√∂viden: a sr√°c elkezdett bizony√≠t√©kokat gyŇĪjteni, mag√°nnyomoz√≥t b√©relt, aki folyamatosan t√°j√©koztatta, ŇĎ pedig a Reddit-olvas√≥knak sz√°molt be arr√≥l, mit csin√°l √©ppen a k√©t nŇĎ. Mostanra kider√ľlt, hogy t√©nyleg a megcsal√°sr√≥l sz√≥lt a buli, de csak az ŇĎ feles√©ge l√©pett f√©lre, a b√°tyj√°√© nem tudta r√°venni mag√°t a hŇĪtlens√©gre. A leg√©rdekesebb r√©sz tal√°n lecsengett, de m√©g nincs v√©ge a t√∂rt√©netnek. A poszt√≠r√≥ v√°l√°st akar, h√©tfŇĎ reggel tal√°lkozik az √ľgyv√©dj√©vel.

TL;DR: My wife is cheating on me as evidenced by filthy text messages, I know but she doesn't know that I do. My sister in law might be in on it too. Where do I go from here?

Persze mint annyik m√°sik olvas√≥ban, bennem is felmer√ľlt: lehet, hogy ordas nagy kamu az eg√©sz, elv√©gre semmilyen k√©pet vagy bizony√≠t√©kot nem mutat a posztol√≥ (nem mintha ezek b√°rmit is jelenthetn√©nek k√≠v√ľl√°ll√≥k sz√°m√°ra). Nyilv√°n az is fura, hogy valaki percrŇĎl percr√©zi a nagyvil√°gnak a h√°zass√°ga sz√©thull√°s√°t, b√°r ami√≥ta √©n is csin√°ltam m√°r ilyen √©lŇĎ k√∂zvet√≠t√©st ‚Äď m√°sr√≥l! ‚Äď, r√°j√∂ttem, hogy t√©nyleg ad egyfajta rendszert az embernek. A d√∂glesztŇĎ, tan√°cstalan v√°rakoz√°s is sokkal elviselhetŇĎbb √≠gy, fŇĎleg, ha folyamatosan √©rkeznek a reakci√≥k.

Ennek ellen√©re szkeptikus vagyok a t√∂rt√©net hiteless√©g√©vel kapcsolatban, de ha becsap√°s, akkor marha j√≥l ki van tal√°lva. Eddig h√°rom poszt k√©sz√ľlt, ez az elsŇĎ, ez a m√°sodik, ez a harmadik.

via BroBible, gif: Glee