Élőben közvetítette a pasas, ahogy épp megcsalja a felesége

Rengetegen olvasssák a Redditen az ember posztjait, aki a felesége telefonjáról akart üzenni a saját bátyjának és az ő feleségének, és véletlenül megtalálta a beszélgetést, ami alapján rájött, hogy nejeik egyáltalán nem csajos hétvégére készülnek, hanem valami másra.

Advertisement

A folyamatosan frissített posztsorozat napokig tartott, én most találtam rá. Röviden: a srác elkezdett bizonyítékokat gyűjteni, magánnyomozót bérelt, aki folyamatosan tájékoztatta, ő pedig a Reddit-olvasóknak számolt be arról, mit csinál éppen a két nő. Mostanra kiderült, hogy tényleg a megcsalásról szólt a buli, de csak az ő felesége lépett félre, a bátyjáé nem tudta rávenni magát a hűtlenségre. A legérdekesebb rész talán lecsengett, de még nincs vége a történetnek. A posztíró válást akar, hétfő reggel találkozik az ügyvédjével.

TL;DR: My wife is cheating on me as evidenced by filthy text messages, I know but she doesn't know that I do. My sister in law might be in on it too. Where do I go from here?

Advertisement

Persze mint annyik másik olvasóban, bennem is felmerült: lehet, hogy ordas nagy kamu az egész, elvégre semmilyen képet vagy bizonyítékot nem mutat a posztoló (nem mintha ezek bármit is jelenthetnének kívülállók számára). Nyilván az is fura, hogy valaki percről percrézi a nagyvilágnak a házassága széthullását, bár amióta én is csináltam már ilyen élő közvetítést – másról! –, rájöttem, hogy tényleg ad egyfajta rendszert az embernek. A döglesztő, tanácstalan várakozás is sokkal elviselhetőbb így, főleg, ha folyamatosan érkeznek a reakciók.

Ennek ellenére szkeptikus vagyok a történet hitelességével kapcsolatban, de ha becsapás, akkor marha jól ki van találva. Eddig három poszt készült, ez az első, ez a második, ez a harmadik.

Advertisement

via BroBible, gif: Glee

Share This Story

Get our newsletter