Az utóbbi időben minden oldalról összevissza piszkált szocialista politikus nem lesz többé budapesti pártelnök. Nem akar részt venni Budapest politikai újrafelosztásában. Azért a parlamenti képviselőségről és a nemzetbiztonsági bizottsági elnökségről nem mond le.

Kicsit zavaros volt ez a ma esti Kálmán Olga–Molnár Zsolt beszégetés, és erről egyáltalán nem a kérdező tehetett. A lényeg, hogy a szocialista főembernek elege lett belőle, hogy mindenki csak bántja, vádolja, és most már ne csak a nem létező szkinhedmúltját vetik a szemére, hanem még RonWerber kampánymenedzser is nekiment.

Ezek után hagyja a fenébe a párttisztségeket, nem indul a következő tisztújításon semmiért, sőt meg sem várja azt az ősszel esedékes kört, budapesti elnökségéről ripszropsz lemond. Pedig Budapest fontos lesz, a magyar fővárost vissza kell szerezni Tarlós Istvántól és a kétharmados narancsbirodalomtól, de ezt már nem ő fogja levezényelni.

Az elején egyébként volt egy-két percnyi szó a Kovács Béla-sztoriról is – hétfőn összeül a nemzetbiztonsági bizottság, ugye –, de ezzel kapcsolatban új elemek nem merültek fel.