Kálmán Olga színe előtt mondott le Molnár Zsolt. De nem mindenről

Az utóbbi időben minden oldalról összevissza piszkált szocialista politikus nem lesz többé budapesti pártelnök. Nem akar részt venni Budapest politikai újrafelosztásában. Azért a parlamenti képviselőségről és a nemzetbiztonsági bizottsági elnökségről nem mond le.

Kicsit zavaros volt ez a ma esti Kálmán Olga–Molnár Zsolt beszégetés, és erről egyáltalán nem a kérdező tehetett. A lényeg, hogy a szocialista főembernek elege lett belőle, hogy mindenki csak bántja, vádolja, és most már ne csak a nem létező szkinhedmúltját vetik a szemére, hanem még RonWerber kampánymenedzser is nekiment.

Advertisement

Ezek után hagyja a fenébe a párttisztségeket, nem indul a következő tisztújításon semmiért, sőt meg sem várja azt az ősszel esedékes kört, budapesti elnökségéről ripszropsz lemond. Pedig Budapest fontos lesz, a magyar fővárost vissza kell szerezni Tarlós Istvántól és a kétharmados narancsbirodalomtól, de ezt már nem ő fogja levezényelni.

Az elején egyébként volt egy-két percnyi szó a Kovács Béla-sztoriról is – hétfőn összeül a nemzetbiztonsági bizottság, ugye –, de ezzel kapcsolatban új elemek nem merültek fel.

Share This Story