Illustration for article titled Elmosogatta és visszarakta a mellimplantátumokat a sebész (18+)

Azt hittem, a nyúlevés lesz ma a legdurvább horror, de közel sem: nyomozás indult egy jól ismert plasztikai sebész ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt. A Bors azt írja, hogy egy elfertőződött műtét miatt életveszélybe került egy komlói lány.

Advertisement

A kínok kínját élte át az elmúlt egy évben az a komlói lány, aki csak egy rutinműtétnek számító mell­plasz­ti­kára feküdt be a dél-dunántúli magánklinikára. A varratok néhány nap alatt elfertőződtek, gennyeztek.

A lányt 39 fokos lázzal szállították vissza a klinikára, ahol újra megműtötték. A szilikon gyártója és az Egészségügyi Engedélyezési Közigazgatási Hivatal szakértői véleménye szerint az orvos hibát követett el, amikor a fertőzést észlelve az egyszer használatos implantátumokat két alkalommal kivette, elmosogatta, majd visszahelyezte.

Advertisement

És ezzel még nem volt vége, később ki is lyukadt a lány melle, a baktériumok elkezdték felzabálni a szöveteket, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy később Szekszárdon sikerült rendbe rakni a dolgokat, és a 18 éves áldozat a körülményekhez képest már jól van.

Közben az okirat-hamisítás gyanúja is felmerült, sőt a NAV is kivonult költségvetési csalás gyanúja miatt, a sebész azonban a Borsnak azt mondta: mindent szabályosan csinált, nem fél semmitől. Állítólag tényleg népszerű a pasas, a tévében is szerepelt rendszeresen.

Share This Story

Get our newsletter