This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Elmentem egy kiállításra és láttam a legjobb képet a világűrről

Illustration for article titled Elmentem egy kiállításra és láttam a legjobb képet a világűrről

Tegnap a népligeti Planetáriumban megnyílt a Végtelenbe és hovább nevű kiállítás, aminek nem gépeltem el a címét.

Advertisement

A kiállításban 40 fiatal képzőművész és designer vett részt - többek között a Nyugatos-zombis képregényt készítő Csepella Olivér - , főleg grafikák készültek, bár nekem az egyik abszolút nyertes a Star Trek-univerzum csillagrendszeréről készített üvegtérkép, a másik pedig ez:

Advertisement
Illustration for article titled Elmentem egy kiállításra és láttam a legjobb képet a világűrről

Sajnos annyira tökkelütött vagyok, hogy nem írtam fel, ki is csinálta ezt a képet, de csak hajlongani tudok előtte, mert lehet, hogy a világűr és a sci-fi világa egy mágikus, fura formákkal, színekkel, vonalakkal teli dolog, de egy biztos, a nagyrésze egy baromi nagy feketeség.

Advertisement

Mégegyszer sajnos, több képet sem tudtam csinálni, mert valami miatt az iOs 7 úgy gondolta, hogy minden egyes pillanatban, amikor meg akartam nyitni a fényképezőt, flipperkarként vissza kell engem dobni a főmenübe, úgyhogy nem tudom megmutatni azt, hogy mennyire viccesen néznek ki ezek a képek és installációk a Planetárium állandó kiállítása mellett. Így lehet az, hogy menő, űrutazásra tervezett fontok néznek szembe egy Legóból épített űrsiklóval, vagy egy százassal működő, 3D-képeket mutogató automatával.

A kiállítás február 28-ig, a Planetárium nyitvatartási idejében, annak belépőjének fizetésével (200 HUF) látogatható.

Advertisement

A kiállítás előkészítéséről itt tudtok képeket nézegetni.

Share This Story

Get our newsletter