This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ellopták a képét, megpróbálták lekenyerezni, aztán szóltak, hogy késő

Illustration for article titled Ellopták a képét, megpróbálták lekenyerezni, aztán szóltak, hogy késő

Katus itthon kevéssé ismert konyhákról ír a Babramegy blogon. Az Andrássy út elején nyílt Hachapuri grúz étterem lenyúlta az egyik képét, tenyérbemászó módon köszönte meg, majd még jól meg is alázta.

Advertisement

A szerző nyáron utazott egy hónapot a Kaukázusban, szeptember 1-én publikált egy posztot a grúz konyháról, benne többek között egy képével a grúz diós padlizsánról (ნიგვზიანი ბადრიჯანი). Ezt a képet lopta el az Andrássy út elején nemrég nyílt Hachapuri étterem, ráadásul úgy, hogy ráírták a saját nevüket és kitették a facebookos oldalukra, ezzel a szöveggel:

Ti nem vagytok éhesek? Mai kedvencünk a Badrijani nigvzit, azaz a diókrémmel töltött padlizsánszelet. Ez az az étel, amit tálalhatunk akár úgy, hogy beletesszük a krémet, vagy csak egyszerűen ráöntjük. Természetesen a diós életérzés ebből az ételből sem hiányozhat. Ti megkóstolnátok? Ha igen a válasz, akkor hamarosan Nálunk az étteremben találkozunk! Like? Forrás: http://babramegy.blogspot.hu/ - köszönjük! :)

Advertisement

Katus erre ezt reagálta:

Remélem mikor megnyittok, akkor lesznek saját képeitek is, mert ez az én fotóm :) azért persze hajrá meg minden

Advertisement

Az étterem meg ezt:

Külön köszönjük a “Babramegy” csapatának mégegyszer a csodálatos fotót, ezúton szeretnénk cserébe Benneteket meghívni egy kostolóra!!! :)

Advertisement

Amire Katus sajnos rá is bólintott és elment. A helyszínen aztán így fogadták:

Namármost van ez az újonnan nyílt grúz étterem, a Hachapuri az Andrássy úton, akik fogták és lenyúlták a képemet, és mikor szóltunk, hogy hello, akkor mondták, hogy jaj nagyon sajnálják, cserébe meghívnak egy kóstolásra, amiről aztán aznap szóltak, jeleztük, hogy nem jó, bementünk szombaton, ahol közölték jaj nagyon sajnálják, de kóstolás már múlt héten volt, úgyhogy ők nem tehetnek seeeeeeemmit… Végtelenül kiábrándító, vásárlóktól elidegenült és béna az új grúz étterem, nagyon szomorú vagyok :((((

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter