Illustration for article titled Ellenszenves popsztár vagy? Akkor ne beszélgess az internetezőkkel!

Robin Thicke a szexista slágeréről, hímsoviniszta kijelentéseiről és tenyérbe mászó képéről híres, a menedzsmentje mégis azt gondolta, tök jó ötlet, ha válaszolna a twitterezők kérdéseire. Nem volt az.

Advertisement

Thicke a Blurred Lines című tavalyi megaslágerével került a leggyűlöltebb popsztárok közé, miután még büszke is volt rá, hogy a dal szövege lealacsonyítja a nőket. Mindezt sikerült még fokoznia is azzal, hogy a múlt héten megjelent egy új dala, mellyel az őt elhagyó feleségét próbálja visszaszerezni, ám a klip leginkább csak ijesztő és kellemetlen.

Ezek után csak a számukra lehetett meglepetés, hogy a kérdezők többsége nem arra volt kíváncsi, mi Thicke kedvenc színe, hanem egymással versenyeztek, ki tud szemetebb kérdést feltenni az énekesnek. A Guardian gyűjtött ki párat belőlük, de az csak a jéghegy csúcsa.

Advertisement

"Tényleg egy nemi erőszakot dicsőítő himnuszt írtál szerelmi vallomásként a feleségedhez, és még csodálkozol, hogy miért hagyott el?"

Advertisement

"A szexuális vagy érzelmi zaklatás melyik formáját normalizálod majd a következő könnyed slágeredben?"

Advertisement

"Robin Thicke szörnyű beszólásokat kap az AskThicke hashtagon. Talán, ha kicsit kevésbé provokatívan öltözött volna, és józan maradt volna, mindez nem történik meg?"

Advertisement

És így tovább, a nagyon szadista hajlamúak még kereshetnek továbbiakat itt.

Fotó: AP Photo/Chris Pizzello

Share This Story

Get our newsletter