Illustration for article titled Ellenszenves popsztár vagy? Akkor ne beszélgess az internetezőkkel!

Robin Thicke a szexista slágeréről, hímsoviniszta kijelentéseiről és tenyérbe mászó képéről híres, a menedzsmentje mégis azt gondolta, tök jó ötlet, ha válaszolna a twitterezők kérdéseire. Nem volt az.

Thicke a Blurred Lines című tavalyi megaslágerével került a leggyűlöltebb popsztárok közé, miután még büszke is volt rá, hogy a dal szövege lealacsonyítja a nőket. Mindezt sikerült még fokoznia is azzal, hogy a múlt héten megjelent egy új dala, mellyel az őt elhagyó feleségét próbálja visszaszerezni, ám a klip leginkább csak ijesztő és kellemetlen.

Advertisement

Ezek után csak a számukra lehetett meglepetés, hogy a kérdezők többsége nem arra volt kíváncsi, mi Thicke kedvenc színe, hanem egymással versenyeztek, ki tud szemetebb kérdést feltenni az énekesnek. A Guardian gyűjtött ki párat belőlük, de az csak a jéghegy csúcsa.

"Tényleg egy nemi erőszakot dicsőítő himnuszt írtál szerelmi vallomásként a feleségedhez, és még csodálkozol, hogy miért hagyott el?"

Advertisement

"A szexuális vagy érzelmi zaklatás melyik formáját normalizálod majd a következő könnyed slágeredben?"

Advertisement

"Robin Thicke szörnyű beszólásokat kap az AskThicke hashtagon. Talán, ha kicsit kevésbé provokatívan öltözött volna, és józan maradt volna, mindez nem történik meg?"

És így tovább, a nagyon szadista hajlamúak még kereshetnek továbbiakat itt.

Fotó: AP Photo/Chris Pizzello

Share This Story

Get our newsletter