Robin Thicke a szexista sl√°ger√©rŇĎl, h√≠msoviniszta kijelent√©seirŇĎl √©s teny√©rbe m√°sz√≥ k√©p√©rŇĎl h√≠res, a menedzsmentje m√©gis azt gondolta, t√∂k j√≥ √∂tlet, ha v√°laszolna a twitterezŇĎk k√©rd√©seire. Nem volt az.

Thicke a Blurred Lines c√≠mŇĪ tavalyi megasl√°ger√©vel ker√ľlt a leggyŇĪl√∂ltebb popszt√°rok k√∂z√©, miut√°n m√©g b√ľszke is volt r√°, hogy a dal sz√∂vege lealacsony√≠tja a nŇĎket. Mindezt siker√ľlt m√©g fokoznia is azzal, hogy a m√ļlt h√©ten megjelent egy √ļj dala, mellyel az ŇĎt elhagy√≥ feles√©g√©t pr√≥b√°lja visszaszerezni, √°m a klip legink√°bb csak ijesztŇĎ √©s kellemetlen.

Ezek ut√°n csak a sz√°mukra lehetett meglepet√©s, hogy a k√©rdezŇĎk t√∂bbs√©ge nem arra volt k√≠v√°ncsi, mi Thicke kedvenc sz√≠ne, hanem egym√°ssal versenyeztek, ki tud szemetebb k√©rd√©st feltenni az √©nekesnek. A Guardian gyŇĪjt√∂tt ki p√°rat belŇĎl√ľk, de az csak a j√©ghegy cs√ļcsa.

"T√©nyleg egy nemi erŇĎszakot dicsŇĎ√≠tŇĎ himnuszt √≠rt√°l szerelmi vallom√°sk√©nt a feles√©gedhez, √©s m√©g csod√°lkozol, hogy mi√©rt hagyott el?"

Advertisement

"A szexu√°lis vagy √©rzelmi zaklat√°s melyik form√°j√°t normaliz√°lod majd a k√∂vetkezŇĎ k√∂nnyed sl√°geredben?"

Advertisement

"Robin Thicke sz√∂rnyŇĪ besz√≥l√°sokat kap az AskThicke hashtagon. Tal√°n, ha kicsit kev√©sb√© provokat√≠van √∂lt√∂z√∂tt volna, √©s j√≥zan maradt volna, mindez nem t√∂rt√©nik meg?"

√Čs √≠gy tov√°bb, a nagyon szadista hajlam√ļak m√©g kereshetnek tov√°bbiakat itt.

Fotó: AP Photo/Chris Pizzello