Durván egymásnak esett egy utas és egy ellenőr a 49-es villamoson, még szeptember 23-án. Vigyázat, a posztban és a videóban elég durva káromkodások szerepelnek.

Advertisement

A felvételt a BKV-Figyelő egyik olvasója készítette, nem tudni, hogy min vitatkozott össze a két férfi, de közel jutottak ahhoz, hogy összeverekedjenek.

Mindkét fél a másiktól várta az első pofont, ami szerencsére nem csattant el, de ennek ellenére az ellenőr, aki egyébként a feleségével dolgozik együtt – "Mit gondolsz? A feleségemmel dolgozom egy cégnél!" – nem képes otthagyni az utast. Az egész vitában egyébként ő a hangosabb – "Azért, mert buzi, mocskos, amerikai, alvilági geci vagy, azért… Mert nincs rend ebben az országban miattatok" –, de amikor a közelben ülő nénik elkezdik a védelmükbe venni, az utasnál is elpattan a húr.

A BKK egyébként vizsgálatot indított, amint kikerült a felvétel, azt írják:

"A BKK mindig, minden körülmények között elvárja kollégáitól a kulturált és higgadt viselkedést, természetesen még akkor is, ha bizonyos helyzetekben nem az utasnak van igaza. A videófelvételen látható viselkedést elfogadhatatlannak tartjuk."

Advertisement

via Index, Hír24

Share This Story

Get our newsletter