Illustration for article titled ​Elkezdett gesztipéterizálódni a 444 és a magyar Tumblr

Indul a legdurvább, legocsmányabb szóvicces című magyar tehetségkutató, a Ki Mit Tube. A zsűritagok között ott van a 444-es TBG és Ács Dani, illetve a Tumblr grafikus sztárja, Mondik Noémi is.

Advertisement

Eddig aki előtt kimondtam hangosan, hogy "ki mit tyúb" annak mind összerándult az arca. Az irtózatos nevű esemény egy Youtube-tehetségkutató lesz, amit magyar Youtube-sztárok menedzserei szerveznek. És a zsűriben a Puzsér-PuskásPeti-Fluor Tomi belső hármas mellett ott ülnek a 444 ászai és a magyar Paint-királynő is.

Íme a bizonyíték, a PR-levél. Még sose tudósítottam ácsdanis eseményről, de most elmegyek!

Advertisement

És hogy ez jó vagy rossz? Hát persze, hogy jó, hiszen én ugyan mindig is tudtam, hogy az Ács az új Puskás Peti, a TBG meg az új Fluor, de mennyire más elméletben tudni, és mennyire más átélni ezt!

Szeretettel meghívjuk az első magyarországi YouTube tehetségkutató, a Ki Mit Tube indító eseményére a Google Groundra, a Google budapesti oktatóközpontjába.

A világ legnagyobb színpadán most bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes. A videómegosztó havonta egymilliárd nézője várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik immáron a YouTube-on szólítják meg közönségüket. Nincsenek határok, ezen a versenyen bárki, bármivel indulhat.

A rendhagyó sajtótájékoztatón részt vesznek a zsűri tagjai: Puzsér Róbert (kritikus), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes) és Ács Dani/Tamás Bence Gáspár (újságírók).

Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja) és Kovács Patrícia (színésznő) videó üzenetet küldenek. A moderátor Hajós András.

A Ki Mit Tube szakmai támogatója a Google, amelynek magyarországi vezetői, és a szervezők - a YouTube sztárok menedzselésével foglalkozó ügynökségek - szintén részt vesznek az eseményen.

Ismerje meg a világ legmodernebb és legszabadabb tehetségkutatóját, a XXI. század YouTube szenzációját.

Helyszín: Google Ground, 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Share This Story

Get our newsletter