Elképesztően nagy meccsen verte Magyarország Szerbiát

Illustration for article titled Elképesztően nagy meccsen verte Magyarország Szerbiát

Vízilabdáról van szó, méghozzá a margitszigeti Európa-bajnokságról. Mióta kimentem a spanyolok elleni nyitóra, muszáj néznem tévén is. Ez volt a csoportrangadó, és hihetetlen tényleg, milyen kemény póló kerekedett belőle. Nagy gólok, nagy pofonok, 8-6-ra nyertünk.

Advertisement

Az első két meccset is hoztuk, de az nem volt akkora kunszt a spanyolok és a franciák ellen, és nem is játszottunk annyira jól. Az volt mondva utánuk, hogy majd a szuper szerbek ellen derülhet ki, hol is tart a magyar válogatott. Hát ha itt tart, az nem kevés.

Advertisement

Oké, hogy csak csoportmeccs volt, mégis klasszikus lett belőle. Ráadásul a második számú kapussal, Decker Attilával nyomtuk – ügyes húzás volt ez Benedek Tibor szövkaptól –, aki konkrétan kivédte a szerbek szemét, egy vagy két akciógólt bírtak lőni neki összesen. De nemcsak ő volt megakirály, gyakorlatilag mind a többiek is extatikusan pörögtek.

Teljesen fel vagyok dobva, nyilván nem tudni még, hogy mi lesz ebből később, de most már muszáj végigkövetnem az eseményt mindenestül. Szerintem nézegessétek ti is, állítom – nem kérdezem –, hogy megéri. Szombaton a németek, hétfőn a horvátok ellen toljuk.

Advertisement

Fotó: Kovács Tamás/MTI

Share This Story

Get our newsletter