1,7 millióért hamar elvitték az utcáról nyíló, 13 négyzetméteres józsefvárosi lakást.

Advertisement

Létezik-e dugásra utalóbb indítás, mint egy romantikus józsefvárosi utcán bandulkolni a célszeméllyel, majd hirtelen benyitni egy ajtón, hogy "na itt is vagyunk nálam", hogy mire az áldozat feleszmélne, már az ágyon hemperegjünk? Mindezt simán megvalósíthatja az az ismeretlen, aki most elvitte Budapest aktuálisan legeslegolcsóbb garzonlakását 1,7-ért.

Az álompecó azért is ilyen olcsó, mert hivatalosan nem lakásnak, hanem üzlethelyiségnek számít, mivel mostanáig az is volt benne. Vagyis az utcáról egyenesen a nappaliba lépünk be itt. A hirdetést az Urbanista blog parányi és nagyon olcsó fővárosi lakásokról szóló posztjában találtam, és eredetileg azért hívtam fel az eladót, hogy megkérdezzem, a lakás kirakaton át kapja-e a világítást. A világ legjobb ötletének tűnt ugyanis kifelé tükrözó fóliával borítani a kirakatot és az ágyból - akár egyedül, akár társaságban - figyelni egy józsefvárosi utca életét.

Advertisement

Így tudtam meg, hogy bár az Urbanista posztja akkor még nem volt egy órás sem, a pecó elkelt. De hála istennek nem volt kirakata, csak két világtóablaka. De ilyenből mindig kerül új a piacra, György ugyanis elmesélte, hogy a Teleki téren épp most újít fel egy szintén egykor üzlethelyiségként szolgáló, de ebben a kategóriában gigászinak számító, 20 négyzetméteres lakást, ami viszont már "egészen más árkategóriába" fog esni, bármit is jelentsen ez.

Advertisement

Budapest amúgy tényleg a kúrókérók Mekkája, egy Igen Ismert Bankár egyszer mindenáron rám akarta sózni az Újlipótváros alatti partszakaszon kikötött egyik állóhajón található szexbarlangját. És egész egyszerűen nem értette, hogy nekem miért nincs szükségem szexbarlangra.

Share This Story

Get our newsletter