T√©nyleg megd√∂bbentŇĎ, hogy nem tartj√°k csal√°snak, hogy egyszerŇĪen felhangos√≠tott√°k a "k√∂telet" bekiab√°l√°st.

Bevallom, ar√°nylag ritk√°n n√©zek H√≠rTV-t, ez√©rt csak az elŇĎbb, a Poldi blogb√≥l tudtam meg, hogy a csatorna szerd√°n piti√°ners√©gi sajt√≥rekordot √°ll√≠tott fel. ElŇĎsz√∂r azzal, hogy a Fidesz-kamp√°ny akt√≠v r√©sztvevŇĎik√©nt primit√≠v m√≥don manipul√°lt hangfelv√©tellel akart√°k Mesterh√°zy Attila rossz h√≠r√©t kelteni. Az eg√©sz k√∂teles mŇĪbalh√© l√©nyege ugyanis az volt, hogy a fideszes/h√≠rt√©v√©s √©rtelmez√©s szerint Mesterh√°zynak hallania kellett, hogy besz√©de k√∂zben k√∂telet ki√°ltanak, teh√°t jellemtelen, gy√°va hazudoz√≥, amikor azt mondja, hogy ŇĎ b√∂rt√∂nt √©rtett.

Mesterh√°zy erk√∂lcsi megt√©l√©se teh√°t azon m√ļlott, hogy a t√©v√©n√©zŇĎ vil√°gosan hallja-e, hogy a felv√©telen valaki k√∂telet ki√°lt. √Čs vil√°gosan hallotta, teh√°t a komcsi hazudott. √Čn is valami ilyesmit gondoltam m√©g p√°r napja. Mint kider√ľlt az√©rt, mert a t√©v√© a hangs√°vot megv√°gta √©s a ki√°lt√°st felhangos√≠tva illesztette vissza. Enn√©l nyilv√°nval√≥bb sz√°nd√©kos csal√°s nem l√©tezik.

Advertisement

De a piti√°nes√©g,vagyis ink√°bb a debils√©g cs√ļcsa az volt, amikor a Lapz√°rta c√≠mŇĪ szerda esti mŇĪsorban Szab√≥ Anett H√≠rTV-s riporter Stumpf Andr√°s k√©rd√©se ut√°n k√©pes volt √°rtatlanul rezgŇĎ hangon azt k√©rdezni, hogy "Az, hogy f√∂lhangos√≠tottuk ezt a r√©szt, az szerintetek beleny√ļl√°s a hangs√°vba?", mire a t√∂bbiek k√©pesek voltak r√°v√°gni, hogy nem. Szab√≥ Anett nekem eddig egy√°ltal√°n nem tŇĪnt ostob√°nak vagy gyengeelm√©jŇĪnek. De akkor mi√©rt √©ri meg neki ilyeneket mondania arccal √©s n√©vvel? Annyit egyszerŇĪen nem fizethetnek a H√≠r TV-ben.

(via ludovikashangulat)