​Elhúznál azonnal, vagy maradnál, ha te nyernéd a félmilliárd dollárt?

Illustration for article titled ​Elhúznál azonnal, vagy maradnál, ha te nyernéd a félmilliárd dollárt?

Húzás kedden, 550 millió dollár a jackpot az amerikai Mega Millions lottón, én már csak ábrándozom. Te megpattanál vagy költenél Magyarországra?

Advertisement

Először is villámgyorsan írj egy Amerikában lévő havernak, hogy tegye meg a számaidat, mert csak onnan lehet játszani, egy játék viszont csak 1 dollár, a Megapliers nevű többszörző opcióval meg kettő. 75 számból kell eltalálni 5-öt plusz 15-ből egyet.

Aztán gyere értelmetlenül ábrándozni arról, hogy mit csinálnál, ha te nyernéd! Ez már akkora összeg, amivel beleférnél a top 5-be a leggazdagabb magyarok toplistáján. Vagyis sokkal érdekesebb az, hogy mire költenél a közvetlen luxusodon meg a családtagok segítésén és a hasonló kötelező körökön túl. És főleg, hogy hol költenéd el azt a pénzt.

Advertisement

Amikor eddig életemben ilyesmin álmodoztam, álmomban mindig magyarországi lakos maradtam, aki legföljebb többet utazik, mint tette volna, a legvadabb álmom egy teljes emelet megvásárlása volt valahol a Népszínház utcában, amit nagyon szeretek. Most azonban teljesen elbizonytalanodtam. Te mit godolsz? Maradnál, és a hatalmas összeg egy részéből próbálnád jobb hellyé tenni Magyarországot, vagy abban a pillanatban pattannál?

Írd meg, mit tennél a pénzzel, és szavazz is, marha kiváncsi vagyok, merre billen majd a többség!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter