H√ļz√°s kedden, 550 milli√≥ doll√°r a jackpot az amerikai Mega Millions lott√≥n, √©n m√°r csak √°br√°ndozom. Te megpattan√°l vagy k√∂lten√©l Magyarorsz√°gra?

ElŇĎsz√∂r is vill√°mgyorsan √≠rj egy Amerik√°ban l√©vŇĎ havernak, hogy tegye meg a sz√°maidat, mert csak onnan lehet j√°tszani, egy j√°t√©k viszont csak 1 doll√°r, a Megapliers nevŇĪ t√∂bbsz√∂rzŇĎ opci√≥val meg kettŇĎ. 75 sz√°mb√≥l kell eltal√°lni 5-√∂t plusz 15-bŇĎl egyet.

Azt√°n gyere √©rtelmetlen√ľl √°br√°ndozni arr√≥l, hogy mit csin√°ln√°l, ha te nyern√©d! Ez m√°r akkora √∂sszeg, amivel belef√©rn√©l a top 5-be a leggazdagabb magyarok toplist√°j√°n. Vagyis sokkal √©rdekesebb az, hogy mire k√∂lten√©l a k√∂zvetlen luxusodon meg a csal√°dtagok seg√≠t√©s√©n √©s a hasonl√≥ k√∂telezŇĎ k√∂r√∂k√∂n t√ļl. √Čs fŇĎleg, hogy hol k√∂lten√©d el azt a p√©nzt.

Amikor eddig √©letemben ilyesmin √°lmodoztam, √°lmomban mindig magyarorsz√°gi lakos maradtam, aki legf√∂ljebb t√∂bbet utazik, mint tette volna, a legvadabb √°lmom egy teljes emelet megv√°s√°rl√°sa volt valahol a N√©psz√≠nh√°z utc√°ban, amit nagyon szeretek. Most azonban teljesen elbizonytalanodtam. Te mit godolsz? Maradn√°l, √©s a hatalmas √∂sszeg egy r√©sz√©bŇĎl pr√≥b√°ln√°d jobb helly√© tenni Magyarorsz√°got, vagy abban a pillanatban pattann√°l?

√ćrd meg, mit tenn√©l a p√©nzzel, √©s szavazz is, marha kiv√°ncsi vagyok, merre billen majd a t√∂bbs√©g!

Advertisement