This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Elhitették a részeg haverjukkal, hogy tízéves kómából ébred

Elképesztő átverés: már ötször vették el a jogsiját, amikor jött a hír, hogy részegen elaludt a kocsijában, erre berendeztek neki egy intenzívet.

Advertisement

Először fergetegesen vicces az az átverés, amit Tom Mabe and Jim Clark, eleve átverős filmekben utazó amerikai mókamesterek műveltek a saját barátjukkal.

Miután meghalllották, hogy megint kiütötte magát, a férfit ájult részegen elvitték egy irodahelyiségbe, ahol gyorsan berendeztek neki egy álkórházi szobát. Készültek már a tréfára, ezért kész 2o23-as híradófelvételeik voltak, amiket a kirakott tévén élő tévéadásként játszottak le.

Advertisement

Vicces, mert baromi jól megcsinálták hozzá a kamu híradófelvételeket, például Miley Cyrusról, az egykori énekesnőről, akit kidobtak egy lakókocsiparkból, mert állandóan odaszart a szomszédok veteményesébe. Vagy Hillary Clinton elnök Kanada-ellenes szankcióiról.

Aztán nem vicces, hanem szomorú és kicsit megható is, ahogy az orvos az átverés lelepleződésekor ütni-verni kezdi a beteget, mert annyira félti.

Advertisement

(via gawker)

Share This Story

Get our newsletter