This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Élesedik a verseny a legsuttyóbb kampányajándék címéért

Illustration for article titled ​Élesedik a verseny a legsuttyóbb kampányajándék címéért

Nyitásnak itt van tíz darab összegumizott szemetes zsák, rajta a képviselő névjegyével, bedobva a kertbe, az újpesti Fidesztől. Emeld a tétet!

Advertisement

Hladony Sándor sajátosan értelmezi az ajtótól ajtóig tartó kampányt. Ő tényleg jelen van mindenütt, az utcától a magánkertekig. De a vezetékneve nem Názáreti, hanem Hladony, ezért MINDENÜTT nem lehet ott személyesen. Ahol a teste nem tud jelen lenni, ott szorosan összegumizott hulladékgyűjtó zsákok + egy névjegy képviselik őt. Ezért is lesz belőle jó esetben nemsokára képviselő.

Olvasónk, Kálmám így számolt be a személyes Hladony-élményéről:

Sziasztok, Ujpesten durvul a kampany. A korzetunk egyik onkormanyzati kepviselo jeloltje (fidesz) dobta be a kertunkbe a csatolt kepen lathato csomagot. Igen, nagyjabol 10 darab fkf-es zoldhulladekgyujto zsak gazdai lettunk. Gondos kezek altal jutott hely a nevjegynek is!

Advertisement

Engem kifejezetten izgat, mi mindent ajándékoznak a pártok ebben a kampányban. Ha te is kaptál bármit, fotózd le és mutasd meg, boldoggá teszel vele!

update:

Tibor jóvoltából már azt is tudom, hogy a rengeteg lehetséges szemeteszsák közül miért pont ezt ajándékozta Hladony jelölt. Mert most csökkentették felére az árát:

A szelektív hulladékgyűjtés területén is megvalósul a rezsicsökkentés: a zöldhulladék összegyűjtésére szolgáló zsákokat az eddigi nettó 183 forintos ár helyett nettó 90 forintos áron vásárolhatják meg az érdeklődők – jelentette be hétfőn Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

Share This Story

Get our newsletter