√Āll√≠t√≥lag a Kelet-Eur√≥p√°ban vadul terjeszkedŇĎ Burda mellett a k√©t nagy mobilszolg√°ltat√≥, a Bors tulajdonosa √©s egy k√≠nai is √©rdeklŇĎdnek.

Azt m√©g a piaci pletyk√°kat megszellŇĎztetŇĎ Marketing √©s M√©dia sem tudja, hogy egyben, vagy √ľzlet√°gakra darabolva adj√°k el a tavaly 17,7 milli√°rdos bev√©tel mellett 200 milli√≥s nyeres√©get produk√°l√≥ kiad√≥t. A mobilc√©gek feltehetŇĎleg akkor maradn√°nak a p√°ston, ha az online √ľzlet√°gat k√ľl√∂n is meg lehetne venni. A Sanom√°nak nyomtatott magazinjai √©s t√©v√©csatorn√°i is vannak.

A Sanoma online √°ga majdnem harminc netes kiadv√°nyt jelent, olyanokat, mint a Startlap, a hotdog.hu, a hir24.hu, a szallas.hu, a profession.hu vagy a NŇĎk Lapja Caf√©.

A legkomolyabb √©rdeklŇĎdŇĎnek tŇĪnŇĎ Burda International nem egy divatlap, hanem egy hatalmas √©s a r√©gi√≥ban lend√ľletesen terjeszked√≥ √≥ri√°skiad√≥, aminek 17 orsz√°gban 290 magazinja van. A BI nemr√©g vette meg a rom√°n Sanom√°t, region√°lis igazgat√≥nak pedig azt a Margaret Ann Dowlingot nevezt√©k ki, aki t√∂bb magyarorsz√°gi m√°diac√©gn√©l, √≠gy a Sanom√°n√°l is dolgozott kor√°bban. .