This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Eladó a csillámporos bosszús oldal, bár még nem tudni, mennyibe kerül

Óriási siker lett Mat Carpenter vállalkozása, viszont a srác tényleg gyűlölheti a csillámport. Úgy tűnik, egymillió látogató, negyedmillió megosztás és több tízezer dolláros bevétel után inkább eladja az egészet a fenébe. Pedig a szekér még csak most indul be úgy igazán.

Advertisement
Advertisement

Persze simán lehet, hogy csak egy újabb marketingfogás a dolog, de az oldalt alapító ausztrál Twitteren kiírta, hogy eladó az oldal, ráadásul a vásárlást is felfüggesztette, és már korábban is könyörgött, hogy ne rendeljenek tőle ennyi csillámporos bosszúlevelet. A tájékoztatás szerint rengeteg megrendelés érkezett, dolgozik rajtuk, és türelmet kér mindenkitől.

Ilyen anyagi siker után én inkább felvennék egy alkalmazottat (vagy egy csomót), és nem adnék túl egy ilyen jól menő vállalkozáson. Viszont akármi is lesz az oldal sorsa, azért a csillámporos bosszúról nem kell lemondani. Bármikor készíthetünk és küldhetünk mi is ilyen levelet az ellenségeinknek, csak aztán ne remegjen a kezünk a boríték megtöltésekor.

Advertisement

via Time

Share This Story

Get our newsletter