Illustration for article titled El sem hiszem, hogy a Hegedű Hercegének túl nagy a Papp László

Edvin Marton most vesztette el végleg a csatát Mága Zoltánnal szemben. Az imént jött egy közlemény arról, hogy a Hegedű Hercege novemberben Budapesten koncertezik, kis híján továbbléptem egyből, de szerencsére észrevettem, hogy nem az igazi helyszínen, hanem!

Advertisement

Hanem a Budapest Kongresszusi Központban. Hát ezt azért nem gondoltam volna, de tényleg. Az ember, aki világhírű hegedűművészként kezdte a pályafutását, akit barátjává fogadott a dubaji emír, aki eredeti Stradivarin játszik, aki kűrzenét ír Jevgenyij Pljuscsenkónak, aki meghódította Amerikát, nem tölti meg a Papp László Budapest Arénát?

A hegedű hercegeként is emlegetett Edvin Marton november 8-án a magyar fővárosban, a Budapesti Kongresszusi Központban lép fel. A Prince Of The Violin Concert Show idén tavasszal indult világ körüli turnéra, mely meghódította Amerikát, Ázsiát és Európa legnagyobb városait egyaránt, és idén ősszel minden bizonnyal a magyar közönséget is bűvöletbe ejti majd a magyar származású világhírű hegedűművész.

Edvin Marton a magyar származású világhírű hegedűművész egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt. Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein. Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak. A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.

Idén tavasszal debütált az amerikai nézők előtt Edvin Marton Prince Of The Violin szuperprodukciója. A Hegedű hercege felejthetetlen, izgalmas koncert show műsora idén ősszel, november 8-án Budapesten is látható lesz a nagyközönség számára a Super Talent Produkciós és Menedzsmenti Iroda szervezésében. Edvin Marton előadás módja annyira egyedi, hogy még soha hasonlót nem hallhatott, láthatott a közönség. „A Prince Of The Violin olyan koncert show amely megmozgatja a lelket, a szellemet úgy hogy közben beleremeg a ház" – állítja Edvin a koncert showról.

Edvin számára különösen nagy öröm, hogy hazai pályán, a magyar közönség előtt léphet színpadra – mint ahogyan mondja: „a leghálásabb közönsége a magyar közönség". Éppen ezért különleges meglepetéssel is készül Edvin Marton a magyar közönségnek. Az hogy mi lesz az a meglepetés, azt még sem ő sem a koncertet szervező ügynökség nem kívánta elmondani. Csak annyit mondtak, hogy legyen ez még egyelőre hétpecsétes titok.

Advertisement

Biztos csak időpont-egyeztetési problémk voltak! Jöttök?

Share This Story

Get our newsletter