This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ekkora sebet vágott a vaddisznó a XII. kerületi kutyán ma hajnalban

Illustration for article titled Ekkora sebet vágott a vaddisznó a XII. kerületi kutyán ma hajnalban

Az Új Jégkorszak a hobbiállatokat sem kíméli. Ma hajnalban egy XII. kerületi kertben japán-magyar összecsapás volt, két akita inu verekedett össze egy vadkannal. A versenysztár kutyák szerencsére jól neveltek voltak, így a gazdájuk szavára gyorsan visszavonultak, az egyiket a vadkan így is felhasogatta az agyarával. A gazda így meséli a sztorit a Facebookon:

Hanaya a disznó hátára repült, Kanga meg a lábait fogta, de szerencsére gyorsan le tudtuk hívni őket és így csak ilyen "felszíni" sebeket ejtett az agyarával!

Advertisement

A gazda a Melinda utca környékén lakókat is figyelmeztette, hogy vigyázzanak sétáltatás közben a 150 kilósra becsült vadkannal. A vaddisznó tényleg veszélyes, mert ügyetlennek néz ki, de nem az, a kutyák nem szoktak megijedni tőle, aztán kapnak a hegyes agyarral. A mi golden retrieverünk csodamódra úszott meg tavaly egy 5-6 centi mély döfést a szügyébe.

Share This Story

Get our newsletter