Szenz√°ci√≥s h√≠rt k√∂z√∂l a k√∂zszolg√°lati Fidesz-h√≠r√ľgyn√∂ks√©g: augusztusban a Fradi-stadionban j√°tszik az FC Barcelona. Aha, t√©nyleg, csak √©ppen az U18-as csapat. Megmagyar√°zhatatlan, hiszen az MTI m√©gcsak nem is PI-vad√°sz, ennyit tesz a kontraszelekci√≥.

"Delfin erŇĎszakolta meg a sikoltozva tiltakoz√≥ minisztereln√∂k√∂t". √Āll√≠t√≥lag ez lesz a k√∂zsszolg√°lati h√≠r√ľgyn√∂ks√©g k√∂vetkezŇĎ br√©king h√≠re, amibe a hat√°s kedv√©√©rt nem fogj√°k bele√≠rni, hogy mindez Tong√°n t√∂rt√©nt.

Hogy √©retlen√ľl viccelŇĎdn√©k?

"Az FC Barcelona labdar√ļg√≥csapata is r√©szt vesz augusztusban a Ferencv√°ros √ļj stadionj√°ban sorra ker√ľlŇĎ Kocsis S√°ndor-eml√©ktorn√°n". √ćgy kezdŇĎdik az MTI igazi h√≠re, √©s hihetetlen m√≥don sehol sem szerepel benne, hogy az ificsapatr√≥l van sz√≥. Egy csom√≥an vadul osztj√°k mikroblogokon, m√©g t√∂bben √°lmodoznak.

Persze magukra vessenek, rohan√≥ vil√°gunkban ki hinne el b√°rmilyen MTI-h√≠rt? √ćme a teljes, csonk√≠tatlan darab:

Labdar√ļg√°s-Magyarorsz√°g

A Barcelona is eljön nyáron a Kocsis Sándor-emléktornára

Budapest, 2014. febru√°r 28., p√©ntek (MTI) - Az FC Barcelona labdar√ļg√≥csapata is r√©szt vesz augusztusban a Ferencv√°ros √ļj stadionj√°ban sorra ker√ľlŇĎ Kocsis S√°ndor-eml√©ktorn√°n - jelentette be KŇĪ Lajos szervezŇĎ.

A kor√°bbi v√°logatott futballista ismertette az esem√©ny √©letre h√≠v√°s√°nak ok√°t √©s tov√°bbi r√©sztvevŇĎit is a DIGI Sport Reggeli Start c√≠mŇĪ mŇĪsor√°ban:

"Az Aranycsapat alap√≠tv√°ny eln√∂kek√©nt Kocsis S√°ndor-eml√©ktorn√°t szervezek hal√°l√°nak 35., sz√ľlet√©s√©nek 85. √©vfordul√≥j√°ra. Szeretn√©m, ha 2014 val√≥s√°gos Kocsis S√°ndor-eml√©k√©v lenne a magyar futballban. Az eml√©ktorn√°n pedig itt lesz egykori csapata, a Barcelona is a Ferencv√°ros, a Honv√©d √©s a Pusk√°s Akad√©mia g√°rd√°i mellett." - mondta KŇĪ Lajos.

Kocsis S√°ndor tagja volt az 1952-es helsinki olimpi√°n arany√©rmes √©s a k√©t √©vvel k√©sŇĎbbi vil√°gbajnoks√°gon m√°sodik csapatnak, ut√≥bbin, √©ppen hatvan √©ve a vb g√≥lkir√°lya lett.

sgj \ spi \ sag

MTI 2014. február 28., péntek 12:54