Éjszaka hajtányoztak a város közepén, megszívták

A legjobb sztori Budapestről: túlbuzgó polgárőrök illegálisan hajtányozó egyetemistákat kaptak el éjszaka a Fehérvári úti villamossíneken. A két Hős természetesen a magyar humor, fiatalkori alkoholizmus és tökösség bástyájának, a Műszaki Egyetemnek volt a hallgatója.

Advertisement

Mostantól aki igazán tökös, az csak nevet a tujázókon és saját járművel hekkeli meg a főváros kötöttpályás hálózatát. A két Példakép nem volt akárki. Ők nyerték meg pár nappal ezelőtt az egyetemük Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karának 9. Hajtányversenyét a Szabadság hídon. A jövő járműmérnökei hat hajtánnyal vonultak fel, ebből 3 egy hídnyi távolság alatt lerobbant, cserébe volt Szeszcovery és RÁBA sztatok nevű versenyző is.

A győztes járművet előbb a koleszban tárolták, majd amikor kipaterolták őket, elindultak a nagy útra, a 41-es villamos vonalán Budafok felé. Őrült jó buli lehetett, irigyekedünk is rendesen, de nem tartott nagyon sokáig, mert a Fehérvári-Bocskai sarok előtt már rájuk is szálltak a túlmozgásos polgárőrök.

[via tiszteletbeli szerkesztőnk, Martinkó József]

Share This Story