Ez az√©rt nem okozhatott senkinek meglepet√©st. A kor√°bbi rekl√°mfot√≥k alapj√°n ak√°r el is lehet fogadni, ha valakinek bej√∂n a jap√°n Burger King √ļj term√©ke, a fekete hamburger, a val√≥di dolog azonban sz√∂rnyen n√©z ki.

M√°r √©vek √≥ta nem ettem sem mekis, sem b√©k√°s hamburgert, nem √°llhatom ŇĎket, de ez a t√°vol-keleti csoda m√©g jobban tasz√≠t. Hi√°ba √©rvel b√°rki azzal, hogy sz√©nporral √©s tintahaltint√°val term√©szetesen is feket√©re lehet sz√≠nezni az √©telt, m√©gsem tudok nem arra gondolni, hogy ez a buci m√°r j√≥ ideje pen√©szedett valahol, mielŇĎtt felszolg√°lt√°k volna.

A gasztron√≥mia √©ppen olyan mŇĪv√©szeti √°g, mint a t√∂bbi, √©ppen olyan j√≥, ha b√°tor, ha k√≠s√©rletezik, ha mer√©sz dolgokat tud alkotni ‚Äď de ez ugyeb√°r nem gasztron√≥mia. Maximum rekl√°mfog√°s, de nekem m√©g ahhoz t√ļl gusztustalan.

Advertisement

√ćzvil√°gra egy√©bk√©nt es√©lyes, hogy nincs sok k√ľl√∂nbs√©g e k√∂z√∂tt √©s egy sima gyors√©ttermi hamburger k√∂z√∂tt, de ez el√©g indok is arra, hogy eszembe se jusson kipr√≥b√°lni, ha esetleg meg is tehetn√©m.

Advertisement

(A képeket japán Twitter-felhasználók posztolták)

via Sploid