"Nem √©rdekel, j√≥ dr√°ga az aut√≥m √©s most meg kell jav√≠ttatnom". Ezt mondta az ausztr√°l csaj a rendŇĎr√∂knek, aki h√©t haverj√°val SMS-ezgetett vezet√©s k√∂zben, m√≠g fel nem √∂klelt egy bring√°st, akinek elt√∂rt a gerince.

A "le se szar√°s" az egyik legn√©pszerŇĪbb online jelsz√≥, √≠gy Kimberley Davis most igazi b√°lv√°ny lehet. A 21 √©ves ausztr√°l l√°ny egyetlen aut√≥√ļt alatt 7 k√ľl√∂nbozŇĎ embernek √≠rt sz√∂veges √ľzenetet √©s √∂sszesen 44-szer haszn√°lta a telefonj√°t, ez√©rt csak az volt meglepŇĎ, hogy milyen sok√°ra √ľt√∂tt el egy kivil√°g√≠tott biciklist√°t a Victoria √°llambeli Koroitban. Az √°ldozat szerint kih√≠vta ugyan a mentŇĎket, de ut√°na nem volt hajland√≥ seg√≠teni rajta √©s hagyta az √ļton heverni. A ki√©rkezŇĎ rendŇĎr√∂knek pedig ilyeneket nyilatkozott:

"EgyszerŇĪen nem √©rdekel, (‚Ķ) a kocsim j√≥ dr√°ga √©s most meg kell szereltetnem. El√©g d√ľh√∂s vagyok, hogy a biciklista meg√ľt√∂tte a kocsim oldal√°t. Nem √©rtek egyet azzal, hogy az ember az√©rt √ľtne el valakit, mert vezet√©s k√∂zben SMS-ezik. Nem telefon√°ltam, amikor el√ľt√∂ttem a biciklist√°t."

A l√°nyt 4500 doll√°rra b√ľntett√©k √©s kilenc h√≥napra elvett√©k a jogos√≠tv√°ny√°t, a f√©rinak elt√∂rt a gerince, megmŇĪt√∂tt√©k √©s gerincmerev√≠t√≥t kell hordania.

(via Gawker)