Bryan Fuller mƱvĂ©szi, kannibĂĄlos sorozata meglepƑ mĂłdon mĂ©g a visszafogott NBC csatornĂĄn fut, viszont az egyre elborultabb Ă©s szĂ©tesetebb cselekmĂ©ny elĂ©ggĂ© megviselte a nĂ©zettsĂ©get. Úgyhogy a tĂ©vĂ©adĂł jĂșniusban, a harmadik Ă©vad bemutatĂĄsa utĂĄn nem sokkal elkaszĂĄlta a Hannibalt.

Fuller viszont akkor azt nyilatkozta, hogy ez mĂ©g nem feltĂ©tlenĂŒl jelenti a kicsi, de nagyon lelkes rajongĂłtĂĄborral rendelkezƑ sorozat vĂ©gĂ©t. Ma viszont Twitteren megĂ­rta, hogy sem a Netflix, sem az Amazon nem tart igĂ©nyt a Hannibalra. Persze mĂ©g ez sem jelent biztosĂ­tĂ©kot semmire, de Ă©n csodĂĄlkoznĂ©k, ha elkĂ©szĂŒlne a negyedik Ă©vad.

KĂĄr Ă©rte, tĂ©nyleg nagyon vicces volt a sorozatben szereplƑ kvĂĄzi szerelmi hĂĄromszöget kifigurĂĄzĂł rengeteg mĂ©m, a sok sznob filozofĂĄlgatĂĄs is kellemes vĂĄltozatossĂĄgot jelnetett a rengeteg helyszĂ­nelƑs Ă©s kĂ©pregĂ©nysorozat között, rĂĄadĂĄsul gusztusosabb volt, mint az összes gasztrocsatorna egyben. Itt is egy videĂł, sajnos csak a YouTube-on tudjĂĄtok megnĂ©zni, de a hangot inkĂĄbb vegyĂ©tek le, Ă©s rakjatok be alĂĄ valami operĂĄt.

via EW