This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egyre biztosabb, hogy a net kedvenc Hannibálja nem eszik több embert

Bryan Fuller művészi, kannibálos sorozata meglepő módon még a visszafogott NBC csatornán fut, viszont az egyre elborultabb és szétesetebb cselekmény eléggé megviselte a nézettséget. Úgyhogy a tévéadó júniusban, a harmadik évad bemutatása után nem sokkal elkaszálta a Hannibalt.

Advertisement

Fuller viszont akkor azt nyilatkozta, hogy ez még nem feltétlenül jelenti a kicsi, de nagyon lelkes rajongótáborral rendelkező sorozat végét. Ma viszont Twitteren megírta, hogy sem a Netflix, sem az Amazon nem tart igényt a Hannibalra. Persze még ez sem jelent biztosítékot semmire, de én csodálkoznék, ha elkészülne a negyedik évad.

Advertisement

Kár érte, tényleg nagyon vicces volt a sorozatben szereplő kvázi szerelmi háromszöget kifigurázó rengeteg mém, a sok sznob filozofálgatás is kellemes változatosságot jelnetett a rengeteg helyszínelős és képregénysorozat között, ráadásul gusztusosabb volt, mint az összes gasztrocsatorna egyben. Itt is egy videó, sajnos csak a YouTube-on tudjátok megnézni, de a hangot inkább vegyétek le, és rakjatok be alá valami operát.

via EW

Share This Story

Get our newsletter