Van egy videó, amiben Palvin Barbara magyarul tanítja a világot. Alatta a magyar kommentelők is oktatnak.

A videó a neves brit divatmagazin, az i-D sorozatának az egyik legújabb epizódja, ebben különféle, nem angol anyanyelvű modellek mondanak pár mondatot a saját nyelvükön, és mindhez egy szép kis videót forgattak.

Készült már ilyen a francia Camille Rowe, a dán Nadja Bender, a portugál Ana Barros, a japán Tao Okamoto, a lengyel Ola Rudnicka, a kínai Liu Wen, a jamaicai Jeneil Williams, az orosz Nastya Sten és az ausztrál (haha!) Catherine McNeil főszereplésével is.

Ezek közül csak Rowe videóját övezte nagyobb érdeklődés, mint Palvinét, viszont a magyar elutasítottsága a legmagasabb, erre érkezett messze a legtöbb dislike. És ez még semmi!

Advertisement

Maguk a kommentek a legjobbak. Rögtön a három legnépszerűbb magyarul van, tehát láthatóan nem a külföldiek irigykednek a mi lányunk szépségére.

Advertisement

Az elsőből megtudhatjuk, hogy Palvin Barbaránál egy random magyar középiskolában is jobb csajok vannak, a másodikban egy sportoló háborodik föl azon, hogy miért kap egy modell az aranypofijáért több megbecsülést, mint ő, a harmadik azon akad ki, hogy miért mondja angolul Palvin előbb a keresztnevét, mint a vezetéknevét, amikor "kurvára mindegy, hogy a külföldiek hogy csinálják mert a te neved Palvin Barbara itthon az USA-ban , Törökországban ,Afrikában de még a kibaszott holdon is!" De a győztes még csak nem is ő, hanem:

Advertisement

Egyébként magát a videót akár még lehet is bírálni, például azért, mert semmi jellegzetesen magyaros nincs benne, de odáig már csak kevesen jutnak el, hiszen a lényeg az, hogy Palvin Barbara rohadjon meg, mert csak. Mondjuk annak is igaza van, aki szerint nem kell kommenteket olvasni a YouTube-on.