This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egy zsidóvicc, egy Gyurcsány: Komondor József az évtized blogjával vág vissza

Illustration for article titled Egy zsidóvicc, egy Gyurcsány: Komondor József az évtized blogjával vág vissza

Egy foglalkoztatja május 2-ának reggelén azokat, akik már ébren vannak ilyen korán. Maga Balogh József fülöpházi polgármester-képviselő-komondorszakértő írja az Igazi Balogh József című szuperblogot, vagy valaki rokona-barátja? Esetleg egy tréfás kedvű provokátor? A tökéletes internetes szórakoztató termék rengeteg nagyszerű családii fotóval (B.J. és a kisdedek témakörben), illetve harcias balliberálisozással próbálja tisztára mosni a nőjét brutálisan összeverő fideszes politikust.

Advertisement

Bár azt egész egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy balliberálisokat hogyan lehet belekeverni Józsi, Terike, Szabika, a vak komondor és a töméntelen alkohol ötszögébe, a blog alapvetése mégis az, hogy a ballib a hibás. Nálam jobban szerintem az exfelesége sem szereti Gyurcsányt vádolni, de az még engem is meglepett, hogy kerül bele ebbe a szószba is szerencsétlen. A fotók elképesztő klasszak, a szövegek észak-koreai stílusúak, a zsidóvicc talányos, Gyurcsány arca ijesztő, szóval tökéletes mixszel van dolgunk, jó szórakozást.

Share This Story

Get our newsletter