This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egy sereg világsztár gyalázza meg a világ egyik legszebb számát

Pharrell, Elton, Chris Martin és a többiek természetesen jótékony céllal éneklik el a God Only Knows giccsverzióját.

Advertisement

A sok-sok popsztárt a BBC hozta össze annak örömére, hogy elindult a BBC Music nevű zenés aloldal, és a dal bevételeit nélkülöző gyerekek kapják. 1997-ben megcsinálták ezt a Perfect Day-jel is.

A Beach Boys 1966-os dalát talán a legtöbben itthon az Igazából szerelem záró képsoraiból ismerik, és ugyan a maga idejében nem volt akkora sláger, mint a Good Vibrations vagy a Surfin' USA, már az együttes ikonikus felvételeként tartják nyilván.

Advertisement

A BBC verziójában a szerző, Brian Wilson is részt vett, és azt mondta, megtiszteltetés a számára, hogy ilyen körítést kapott. A dalhoz készült videó egyébként tényleg szürreális, Elton John lepkés zakójával és a Wilson zongoráján mászkáló tigrissel együtt.

A résztvevők teljes névsora: Brian Wilson, Stevie Wonder, Pharrell, Lorde, Chris Martin, Sam Smith, Dave Grohl, Kylie Minogue, Florence Welch, Chrissie Hynde, Brian May, Elton John, One Direction, Jake Bugg, Emeli Sandé, Paloma Faith, Alison Balsom, Martin James Bartlett, Danielle de Niese, Nicola Benedetti, Eliza Carthy, Baaba Maal, Jamie Cullum, Jaz Dhami. Továbbá pár BBC-híresség: Zane Lowe, Lauren Laverne, Katie Derham, Gareth Malone, Jools Holland.

Advertisement

(via Guardian)

Share This Story

Get our newsletter