Illustration for article titled Egy őrjöngő taxis agyba-főbe verte az Omega együttes felét

Mintha láttam volna este a tumblr-en futólag a hírt, de azt hittem, hogy valaki viccel: most viszont kiderül a Blikkből, hogy erről aztán szó sincs. Benkő László 71 éves billentyűst és Debreczeni Ferenc 66 éves dobost kórházba kellett vinni, és tényleg elég pocsékul néznek ki.

Advertisement

Az a lényeg, hogy az együttes Tatáról jött haza a turnébusszal hajnalban, és a két tag a XI. kerületben hívott személygépjárművet. Benkő meséli:

Már fél órája vártunk, amikor betelefonáltam, hogy miért nem jön a kocsi, amikor több is elhajtott előttünk. Éppen a telefonon beszéltem, amikor egyszer csak megállt a taxi, és láttam, hogy a 30-40 év közötti, hatalmasra kigyúrt sofőr ököllel üti Cikit.

Advertisement

Benkő odarohant, mire:

A taxis Cikit kétszer, engem háromszor küldött a földre. Ütött, rúgott, ahol ért, agyba-főbe vert minket. Azt sem tudom, ki hívta ki a rendőrséget és a mentőket.

Advertisement

A két idős muzsikust délelőtt tízig toldozták-foltozták a Fiumei úton, a dobosnak az orra is eltörött. Még egy bizarr rész:

A rendőrök több autóval, tízen-húszan nagyon hamar megérkeztek, de a taxis is erősítést hívott, mert két-három kollégája megérkezett.

Advertisement

Hogy ezt így hogy, arról egyelőre nem derült ki semmi, H. Zoltán teaxist gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértésből kifolyólag, de őrizetbe nem vették. Az omegás verzió szerint Debreczeni az első csapás előtt csak annyit hallott, hogy: "Mi van, te buzi?!"

Ha átkattintotok, további részleteket ismerhettek meg a rettenetes hajnali eseményekről, és más fotókon is megfigyelhetitek a sérüléseket.

Advertisement

Fotó: Blikk

Share This Story

Get our newsletter