Egy mondatával sztár lett, mert a nője átesett a komondoron

Egyelőre nem mondhatjuk azt, hogy Balogh József fideszes polgármester egy gusztustalan nőverő féreg, csak azt, hogy nála jobban ember nem tud nyilatkozni a magyar politikában. Netes sztár is lett belőle rögtön, megérdemelte.

A 444.hu első munkanapján lebuktatott politikus mind a 444-nek, mind utána az Indexnek olyat nyilatkozott, hogy az ember zsebében kinyílt a Photoshop. Nem emlékszem semmire - mondta a lagzi után történt eseményekről a 444-nek - “fáradt voltam, be voltam már hangyásodva és elaludtam”. Mire az Index megkereste, már volt ideje felkészülni, ezért sikerülhetett ez a nyilatkozata még jobbra: "Hangsúlyozta, nem emlékszik az eseményre, szerinte az is megtörténhetett, hogy a nő átesett a földön fekvő vak komondoron." Az ügyetlen feleséget kórházban kezelik orrtöréssel, de nem a komondort, hanem a polgármestert jelentette fel. A kemény komondorú politikust Sailorripley a mai parlamenti ülésen örökítette meg:

Advertisement

Kissferó a Baranya megyeiekre annyira jellemző, mediterrán moralizálás talajára lépett:

Részegbrókernek viszont elég volt a macskásodás, nem ment rá a nagy termetű, erősen nemezedő szőrű, hirhedten feleségverő pásztorkutyára:

Share This Story