Kb. két órája rakta ki a BKK a Facebookra az alábbi hírt, kb. egy órája viszont az MTI már azt írta, hogy a közössségi közlekedés a 4-es metró vonalán is újra zavartalan.

Az M4-es metró helyett autóbuszok közlekednek a Szent Gellért tér és a Keleti pályaudvar között. A pótlóbuszok minden állomást érintenek, kivéve a II. János Pál pápa teret, mely állomás helyett a 7-es buszok Huszár utca megállójában állnak meg a Rákóczi úton. A pótlásra egy műszaki hibás vonat miatt van szükség. A metró a Szent Gellért tér és Kelenföld vasútállomás között közlekedik. Kérjük és köszönjük utasaink türelmét, megértését!

Ha jól rémlik, ez volt az új vonal második leállása, még néhány hét, és ez sem lesz már annyira fontos, hogy felkapjuk rá a fejünket. Az jutott még eszembe, hogy a zajos-koszos-büdös 3-ast eddig se szerettem, mármint a 2-es felújítása óta főként, most viszont már egyenesen undorító szegény. Ezennel felszólítom Tarlós Istvánt és Vitézy Dávidot, hogy minél előbb csináljanak vele valamit haladéktalanul.

A fotót Orosz Péter készítette a Rákóczi téri megállóban.