Illustration for article titled Egy igazi és hamisítatlan Gazda Albert fillérekért? Bolondnak is megéri!

Szerzőtársam küldte a linket, melyből kiderül, pompás kötetünket mindösszesen 590 forintért magáévá teheti most bárki. Cséka Györggyel közös – ő fotózott, én írtam – Kárpátaljánk jó két éve jelent meg, és mi tagadás, nem lett bestseller. Pedig beleadtunk apait-anyait, hehe.

Advertisement

Ez az alanti egyébként a kedvenc illusztrációm belőle, elég jó ötlet volt, nemde?

Illustration for article titled Egy igazi és hamisítatlan Gazda Albert fillérekért? Bolondnak is megéri!
Advertisement

Na mindegy, nem akarom túldicsérgetni a portékát – hisz nem is én árulom, ráadásul azokat a példányokat, amiket az elmúlt években szétosztogattam, a különféle kedvezmények ellenére sokkal drágábban vettem –, csak annyit mondok még, hogy ez nem útikönyv, kicsit sem, hanem sokkal inkább egy ilyen történelmi-kulturális-önéletrajzi kisregény.

Ismerek néhány embert, aki azt mondta – miután elolvasta –, hogy tetszett neki. Köztük például az anyukám és Orosz Péter is ezt mondta!

Advertisement

Még egy sztori eszembe jutott, a 2013. tavaszi könyvfesztiválon elvben dedikáltunk volna, de sajnos egyetlen egy ember sem jött oda hozzánk, ez is elég mókás volt végső soron.

Elkótyavetyélnek bennünket, a Múzeum körúti átjáróudvarban tornyosulnak köteteink szép számmal, az előbb jártam arra – írta még vonatkozó mailjében Cséka fényképész.

Share This Story

Get our newsletter