This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Egy igazi és hamisítatlan Gazda Albert fillérekért? Bolondnak is megéri!

Illustration for article titled Egy igazi és hamisítatlan Gazda Albert fillérekért? Bolondnak is megéri!

Szerzőtársam küldte a linket, melyből kiderül, pompás kötetünket mindösszesen 590 forintért magáévá teheti most bárki. Cséka Györggyel közös – ő fotózott, én írtam – Kárpátaljánk jó két éve jelent meg, és mi tagadás, nem lett bestseller. Pedig beleadtunk apait-anyait, hehe.

Advertisement

Ez az alanti egyébként a kedvenc illusztrációm belőle, elég jó ötlet volt, nemde?

Illustration for article titled Egy igazi és hamisítatlan Gazda Albert fillérekért? Bolondnak is megéri!
Advertisement

Na mindegy, nem akarom túldicsérgetni a portékát – hisz nem is én árulom, ráadásul azokat a példányokat, amiket az elmúlt években szétosztogattam, a különféle kedvezmények ellenére sokkal drágábban vettem –, csak annyit mondok még, hogy ez nem útikönyv, kicsit sem, hanem sokkal inkább egy ilyen történelmi-kulturális-önéletrajzi kisregény.

Ismerek néhány embert, aki azt mondta – miután elolvasta –, hogy tetszett neki. Köztük például az anyukám és Orosz Péter is ezt mondta!

Advertisement

Még egy sztori eszembe jutott, a 2013. tavaszi könyvfesztiválon elvben dedikáltunk volna, de sajnos egyetlen egy ember sem jött oda hozzánk, ez is elég mókás volt végső soron.

Elkótyavetyélnek bennünket, a Múzeum körúti átjáróudvarban tornyosulnak köteteink szép számmal, az előbb jártam arra – írta még vonatkozó mailjében Cséka fényképész.

Share This Story

Get our newsletter