Egy hülyevideó-sztárral kezdett meccsre járni Orbán

Illustration for article titled Egy hülyevideó-sztárral kezdett meccsre járni Orbán

Schmitt Pál és Csányi már nem ültek vele a díszpáholyban, viszont magához emelt egy régi SZDSZ-est is. A magyar kremlinológia a díszpáholyológia.

Advertisement

Változott a minszterelnök focinéző csapatának az összeállítása a Sóstói stadionban. Orbán Viktor, aki a magyar hipsztereknél is előbb használta a Tumblr-t, megint tett egy látványos gesztust az Internet Népe felé, és egy Youtube-os hülyevideó-csillagot ültetett kettővel a saját széke mellé. Tessely Zoltán bicskei polgármestert, aki arról híres, hogy egy eleve nagyon kenetteljes karácsonyi alányalós interjú közben dalra fakadt. És micsoda dalra! Íme, 17:20 tájától kell figyelni, bár a hangulat végett érdemes előbb is belehallgatni:

A dolog úgy derült ki, hogy a Bors megnézte, hogy kikkel nézett együtt Orbán egy szűk másfél évvel ezelőtti, Debrecen elleni Videoton-meccset, illetve kik voltak ott most a díszpáholyban az előző hétvégén a Puskás Akadémia elleni 1-2-es vereségen. A Bicskei Carrerason kívül Warvasovszky Tihamér ÁSZ-alelnök, Fehérvár egykori SZDSZ-MSZP-s polgármestere a friss hús.

Share This Story

Get our newsletter