Az anya és 14 éves lánya a jacuzziból szálltak ki, amikor a 13 éves húg lekapta őket. Ha nem küldi tovább Snapchaten, az anyját sem kezelik perverz szexuális bűnözőként.

Letartóztattak egy 50 éves amerikai anyát, mert kiszivárgott egy meztelenkedős családi fotójuk, amin a kamasz lányával, a mellüket kézzel eltakarva másznak ki a jacuzziból. A képet a kisebbik, éppen nem jacuzzizó lány készítette.

Az anya azt állítja, hogy a kattintás pillanatában szólt a gyereknek, hogy törölje ki a képet. De ő nemhogy nem törölte ki, hanem elküdte Snapchaten valakinek, aki azonnal screenshotot csinált róla, és továbbküldte. (A Snapchat olyan program, mivel olyan képeket lehet küldözgetni, amik a küldő által beállított időn, általában pár másodpercen belül eltűnnek.) A kép azonnal elterjedhetett az iskolában, mert a bátyjukat másnap már emiatt ugratták.

Az ügyész szerint a szereplők egyértelműen pózolnak a képen, aminek szexuális töltete is van. A nő ezzel szemben azt mondja, ő csak kiszállt a kádból. A kisebbik lányának korábban is volt meztelenfotó-becsípődése, tavaly ugyanis bíróság kötelezte pszichiátriai kezelésre, ugyanis meztelen fotókat csinált saját magáról, amiket aztán szétküldött az iskolatársainak.

(via Gawker)